WIN WIN WIN | Loavies bralette (+ one more item!)

Shame on me, de laatste keer dat er een winactie op mijn blog verscheen kan ik me niet eens meer herinneren.. De feestdagen komen langzamerhand dichterbij, dus tijd om iets weg te geven!
Samen met Loavies heb ik speciaal voor jullie -als bedankje- een winactie. Je maakt namelijk kans op een prachtige, kanten bralette. Super mooi onder een sweater die wat losser valt zodat je een stukje bralette ziet, of onder een doorschijnende top. Perfect voor de aankomende feestdagen dus! Het is een maat L, maar trek je hier niet veel van aan. Hij is namelijk verstelbaar, dus voor de meeste van ons gewoon draagbaar ;-)
Naast deze mooie bralette krijg je er nóg iets bij. Hint: kledingstuk, kant en perfect voor de feestdagen. Ik garandeer je dat je er verliefd op gaat worden!
Meedoen is súper makkelijk. Om kans te maken moet je:
- Loavies volgen op Instagram. Klik hier
- Een reactie achterlaten met daarin je e-mailadres (zodat ik je kan contacteren mits je hebt gewonnen)
Je hebt t/m 30 november de tijd om mee te doen, 1 december stuur ik de winnares een mailtje.
Good luck!