INSPIRATION | Converse All Stars (Kortingbox)

Zeg nou eens eerlijk, je hebt vast weleens een paar All Stars in bezit gehad, en misschien nu nog steeds. Ik herinner mijn eerste keer nog alsof het gisteren was: hoge, grijze All Stars. Ik droeg ze zó ontzettend vaak (vind je het gek? Ze lopen héérlijk), dat er langzaamaan gaten in kwamen. Ik, met mijn domme kop, besloot ze dus weg te gooien, maar zeg nou eerlijk, All Stars horen toch júist die versleten look te hebben? I know, I know, erg stom (én dom) van me, ik denk er nog elke dag aan..
Back to the point, als je mij vraagt wat ik de beste uitvinding vind van de hele geschiedenis, hoor je mij maar één ding zeggen: Converse.
Speciaal omdat ik zo'n fan ben van meneer Taylor, heb ik een korte (maar zéker krachtige) tijdlijn gemaakt van deze fantastische man, of eigenlijk, zijn merk.
 Dat All Stars goed worden verkocht, weet iedereen wel. Maar dat er in 1997 maar liefst 550 miljoen zijn verkocht, zette mij wel even aan het nadenken. 550 miljoen paar, dat is ongelooflijk veel..
Simpele jeans, wit shirt, leren jas, All Stars en you're good to go. Maar celebrities denken daar heel anders over. In plaats van mooie hakken te dragen van Aquazzura of Gianvito Rossi, besloot Kristen Stewart haar classic Converse de kast uit te trekken. En to be honest, het staat haar goed ook.

 Al draagt ze een vuilniszak, Rihanna ziet er altijd goed uit. Ondanks bovenstaande outfit erg in was tien jaar geleden en tegenwoordig niet zo snel meer zou worden gedragen, zijn de All Stars wel ge-wel-dig. De eerste 60 jaar waren All Stars alleen te koop in vijf kleuren. Moet je nagaan.. Tegenwoordig vind je ze in allerlei modellen en kleuren. Maison Martin Margiela, Comme des Garçons..
Chiara Ferragni is er ook groot fan van. Ze is vaak gespot met de classics. Gecombineerd met haar Hermes tas en een simpel gestreepte trui, ziet ze er zoals áltijd weer onwijs leuk uit. Zo zie je maar dat je niet veel nodig hebt om op te vallen. Ok,é oké, laten we de tas dan even wegdenken...

Na het schrijven van dit artikel heb ik de neiging om gelijk een paar te bestellen. All Stars zijn in de loop der tijd duurder geworden. Terwijl ze eerst 5 tientjes waren, betaal je nu al gauw €70 voor een paar. Máár, dit weerhoudt mij er niet van om toch een paar te bestellen. Thank God voor Kortingbox, een site waarop allerlei kortingscodes staan. Zo kan ik tóch nog een paar bestellen met korting. Kijk 's aan, dat scheelt me mooi een tientje! Benieuwd geworden? Check hier de kortingscodes voor bijvoorbeeld Zalando. Shop ze!