NEW IN | The very perfect Moschino bag


Ken je dat gevoel wanneer je een bestelling binnen krijgt en je hart spontaan sneller begint te kloppen? Dit gevoel had ik wanneer ik de delivery guy zag met een kartonnen doos waarop Duifhuizen stond. Je had mijn gezicht moeten ziet op dat moment. Spontaan als ik was rende ik naar de deur, trok ik het pakketje (of eigenlijk: big ass box) uit zijn handen zonder mijn handtekening te zetten op het apparaatje (dat altijd zorgt dat je handtekening er heel anders uit ziet dat real life, maar dat terzijde) en verscheurde ik de doos als een gek. 'In het echt is de tas nóg mooier' was het eerste waar ik aan dacht toen ik het uit de plastic verpakking haalde. Ik liet 'm gelijk aan m'n moeder zien (die overigens ook helemaal verliefd werd) en maakte vervolgens tientallen foto's. Een tas bepaalt je outfit. Een tas zorgt voor de puntjes op de i. Een tas maakt het geheel af. Hij is overigens groot. Erg groot, maar niet irritant groot, als je snapt wat ik bedoel. De tas lijkt klein, maar er past zó veel in. Alles wat ik normaal bij me heb, past erin en zelfs nog meer. Ja echt, ik ben blij. Zo blij als.. verzin het zelf maar. Benieuwd naar de rest van de Moschino collectie? Klik dan hier (mits je gek wil worden van de mooie tassen op je beeldscherm). Merci Duifhuizen tassen & koffers voor de prachtige tas, jullie hebben mij helemaal gek gemaakt (en vat dit alsjeblieft zéér positief op).

I don't even know how to start this article. Let me just say that I am more than in love with my new Moschino bag which I got from Duifhuizen. They let me choose a bag from their webshop, and after visiting their online store more than thousand times, I decided to go for this beautiful crossbody bag with adjustable strap. It looks like the bag is pretty small, but it definitely isn't. My wallet, phone, (small) bottle of water, keys and more fit in it. This Moschino bag is literally the definition of perfection. Want to see more Moschino bags? Click here to see more of their beautiful collection. I've always wanted a Moschino bag and now I finally have one. Can you imagine how excited I am to be the owner of this beauty?