TIP | Zalando Lounge x Westwing (extra discount, special quiz, and more!)

Elke keer wanneer ik op zoek ben naar iets en het niet kan vinden, eindig ik op de Zalando site. We weten allemaal wel dat deze webshop allerlei dingen biedt voor lage prijzen. Bijna iedereen kent Zalando wel, maar wat ik me afvraag, is of Zalando bezoekers ook Zalando Lounge kennen: hier vind je allerlei speciale aanbiedingen van verschillende merken, zoals Adidas, Free People, Superga, Tamaris en meer. Je moet je wel aanmelden hiervoor, aangezien de aanbiedingen speciaal en een aantal dagen geldig zijn.
De reden dat ik dit artikel online zet, is puur omdat ik -aka schoenen liefhebber- het niet kon laten om het volgende nieuwtje met jullie te delen: Op 7 april lanceert Westwing Home and Living (in samenwerking met Zalando Lounge) een speciale campagne. Tijdens deze 4-daagse sale kun je de mooiste schoenen (mijn modehartje begint al sneller te kloppen) vinden én de mooiste items om ze in op te bergen (of juist te showen!). Hier is trouwens de link naar de sale!

Om je een beetje op weg te helpen, vind je hieronder een link naar een quiz waarmee je kunt ontdekken welk schoenentype je bent én wat voor interieur daarbij past. Met de quiz kom je er dus achter of jij modern, of juist romantisch bent en kun je gelijk de items vinden die bij jouw stijl passen. Ideaal toch?
Link naar de quiz: https://www.westwing.nl/magazine/trends/westwing-meets-zalando-lounge/
Ik ben groot fan van Westwing en ben al ontzettend lang lid van hun site. Je vindt er echt leuke dingen voor je huis/kamer, met onwijs veel korting (70% ongeveer). Zalando is ook zeker één van mijn favo webshops, dus deze webshops in combinatie met sale maakt mij natuurlijk helemaal blij.

P.s. Vergeet je niet aan te melden voor hun Facebook evenement, zodat je het eerste uur 10% korting krijgt (zowel van Westwing als van Zalando Lounge). Het is dat ik geen Facebook heb, anders had ik het zeker gedaan!