INSPO | Paris, Chanel & palm trees

Het weer hier in Nederland maakt mij niet bepaald vrolijk. Terwijl ik achter de computer zit en dit artikel aan het typen ben, schijnt de zon fel op het beeldscherm (waardoor ik niet eens weet wat ik allemaal schrijf) maar regent het ook nog eens heel hard. Was ik nu maar lekker in Parijs, aan het genieten van een lekkere cappuccino bij L'Avenue. Who's with me? 

Dreaming about being in a country where the sun shines bright all day. eating ice cream for breakfast and having dinner while watchin the sun slowly goes down.. Unfortunately the only thing I see when I look outside is rain.. A place I really want to visit right now is Paris (although I think the weather there is the same as here in rainy Holland). I miss walking down the beautiful, parisian streets and drinking a cappucino at L'Avenue! Who's with me?