HOT SPOT | Café de Paris/ Metropolitain in Amsterdam

In het vorige HOT SPOT artikel (klik hier) liet ik weten dat ik om de zoveel tijd een leuk restaurantje met jullie zou gaan delen. Hierbij deel 2! Vandaag deel ik mijn favo lunch spot met jullie: Metropolitain in Amsterdam. Het fijne aan deze plek is dat het heel centraal ligt. Vanaf CS is het een kwartiertje lopen, wat echt te doen is.
Ik kom op Instagram elke dag wel een foto tegen die is gemaakt in Metropolitain. Het ziet er altijd zó lekker uit, dat mijn vriendin en ik besloten erheen te gaan. Spijt hadden we geen seconde. Het interieur is erg mooi, de bediening was top en het eten was.. heaven op je tong (en uiteindelijk in je maag). Helaas moesten we wel ongeveer 40 minuten wachten op ons eten omdat het zo druk was, maar achteraf vonden we dat helemaal niet erg. Elke hap was het 't helemaal waard en we hebben alleen maar kunnen genieten (deels ook omdat we zo'n trek hadden na onze yoga les ;-)).
Ziet het er niet onwijs lekker uit? De volgende keer dat ik in Amsterdam ben ga ik sowieso weer naar Café de Paris. Ik kan nu al niet meer wachten!

Belangrijk: HOT SPOT artikelen zijn niet gesponsord oid. Ik plaats deze artikelen omdat ik jullie graag leuke tips geef.