PERSONAL | My personalized (photo) book

Ik ben zó enthousiast, dat ik niet eens weet hoe ik dit artikel moet beginnen. Fotofabriek nam recentelijk contact met mij op met de vraag of ik een fotoboek wil ontwerpen. Daar kon ik geen nee tegen zeggen! Ik heb al best veel fotoboeken in huis, dus ik dacht 'waarom niet iets anders?' Ik koos ervoor om een persoonlijk boek te maken. Een zelf ontworpen boek met gedichten, mooie foto's en handige lijstjes. Zo heb ik een 'wishlist' pagina, een pagina waarop ik mijn doelen moet schrijven en nog veel meer. Het leuke hieraan is dat je helemaal vrij bent in het ontwerpen. Ik moet eerlijk zeggen dat dit misschien wel één van de leukste cadeaus is om te geven/krijgen, dus ken je iemand die bijna jarig is, twijfel dan niet om een persoonlijk boek te geven. Door de ruime keuze die Fotofabriek je biedt, ben je heel vrij in het ontwerpen van een (foto)boek. Het boek dat ik heb is een staand A4 fotoboek met harde kaft.
Hóe leuk ziet dit er uit?! De linkerpagina die je hieronder ziet, heb ik gewoon van Pinterest. Door het programma dat je moet downloaden, kun je heel makkelijk je ontwerp maken en bestellen. Ik vond het zó leuk om te doen, dat ik heb besloten om vanaf nu gewoon zoiets als cadeau aan iemand te geven. Je kunt er natuurlijk zelf voor kiezen wat voor een boek je wilt hebben, maar aangezien ik al een hele tijd zulke templates wilde downloaden, leek het mij leuk om er een boek van te maken. Oh, en check de marble cover! I love it.
Ik heb nog niks in het boek geschreven, maar daar komt na het typen van dit artikel zeker verandering in. Soms blader ik er even doorheen en lees ik de positieve, motiverende zinnetjes. Like like! Het is altijd leuk om zoiets te mogen ontvangen en zodra dit boek 'vol' is, ga ik er sowieso nog één ontwerpen en bestellen.