PERSONAL | My first yoga lesson (BeSporty & Hot Flow Yoga)

Afgelopen vrijdag ging ik samen met mijn vriendin naar Amsterdam voor een lesje yoga. Eigenlijk kan ik het geen 'lesje' noemen, aangezien het 75 minuten duurde. Het was mijn eerste keer yoga (als je de keren dat ik virtuele yoga lessen bij Basic Fit niet meetelt) en ik vond het geweldig. Via de website van BeSporty heb ik mijn yoga les geboekt en dat ging erg makkelijk. Je kunt op die site kiezen uit verschillende soorten sport: voetbal, squash, hardlopen, boulderen en meer. Mijn vriendin en ik besloten voor yoga te gaan, aangezien je op de BeSporty site kunt sporten zonder lidmaatschap. Ik heb al erg lang een keer yoga willen doen, maar ik wilde het eerst een keer proberen. Je boekt een yoga sessie al voor €16. Echt geen geld als je het mij vraagt, aangezien yoga normaal best prijzig is. Je kunt op de site ook aangeven welke datum, hoe laat en waar je wilt sporten. Dit vind ik zó handig! Wij besloten een yoga les om 11:15 te volgen, zodat we daarna nog konden lunchen en winkelen.
Ik ben zó enthousiast, dat ik gewoon niet weet waar ik moet beginnen. We werden verwelkomd met thee en de vrouw (die ook nog eens zwanger was) legde alles uit. Ze was zó ontzettend lief en behulpzaam! Dit zorgde er ook zeker voor dat mijn eerste keer yoga onvergetelijk was. Door mijn enthousiasme heb ik helaas pas na de yoga les een foto van de studio kunnen maken. Er lagen handdoeken en houten blokken (noem je dat zo?) klaar op de matjes en na de les kregen we weer thee. Iedereen was zo lief tegen elkaar, ze leken net one happy family. Er was ook iemand die tijdens de les elke keer langs liep om je een massage te geven of je in te smeren met een speciale olie.
Ik ben sowieso nog wel van plan een keer te boeken op de site van BeSporty. Het aanmelden en boeken gaat heel makkelijk en snel en je zit nergens aan vast. Er zijn geen rare voorwaarden en je bent helemaal vrij in je keuze. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je ook nog eens 25% korting. Dat is mooi meegenomen! Klik hier om je aan te melden.
Heb jij ooit yoga gevolgd of iets geboekt via BeSporty?