FAVORITES | Jewelry (Kenzo, Fendi & more)

Als je in mijn kamer komt, dan kom je overal wel sieraden tegen. Niet omdat ik chaotisch ben, maar omdat ik onwijs veel heb. Van statement kettingen tot aan knuckle ringen: Je komt van alles tegen in mijn collectie! De laatste tijd grijp ik steeds vaker naar dezelfde sieraden. Ik heb twee kettinkjes die ik standaard elke dag om heb (eigenlijk drie, maar de derde zie je niet op de foto). De marmeren ketting heb ik gekregen van Grrrl en ik krijg er elke keer weer complimentjes over. De combi van goud en marmer vind ik super mooi, helemaal mijn stijl!

If you enter my room, you'll find jewelry everywhere. I'm not a choatic person or something, but I do have too many necklaces, bracelets and rings! I can't leave the house without wearing my favorite pieces. Read on to see which ones!
Verder draag ik mijn Fendi pendant ook elke dag. Ik dacht dat de pendants alleen nog maar tweedehands verkrijgbaar waren, maar Fashionesta heeft nog een aantal letters (met dikke korting) op voorraad! Voordat ik de vraag krijg of de site betrouwbaar is: mijn zus heeft er een pendant besteld en haar bestelling kwam erg snel aan. Het is altijd verstandig om voor de zekerheid reviews op internet te lezen, aangezien ik verder geen ervaring heb met de webshop.
De Kenzo ring kennen de meesten van jullie wel: deze ring is een all-time favorite van mij en ik kan de deur niet uit zonder de gouden tijger om mijn vinger. De look-a-like Dior oorbellen vind ik super chique en maken een outfit helemaal af. Like like!

The marble necklace and Fendi pendant are my favorite necklaces. I wear them every single day and I constantly receive compliments. I think they look very nice together!
I also wear my Kenzo ring 24/7. I adore Kenzo and this ring is the perfect addition to my jewelry collection. The Dior look-a-like earrings are super cute and chique. I need more colors, because they are so easy to combine!
I used to only wear silver jewelry, but lately I'm totally into rosé gold. This Tommy Hilfiger watch is my favorite watch atm. Rosé gold is such a beautiful color and since I own this Tommy watch, I only want more jewelry in this color (or material?).

Dit is geen gesponsord artikel, maar voor de meiden die mijn sieraden willen shoppen:
Kenzo ring
marble necklace
Fendi pendant
Tommy Hilfiger watch
Dior look-a-like earrings