TIP | Valentine's Day gift ideas + what to do?

by - 7.2.16

Over 7 dagen is het weer zover.. Voor sommige mensen is het gewoon 14 februari, voor anderen is het dé dag om aan een bepaald iemand (of meerderen) te laten zien hoeveel diegene voor je betekent. Valentijnsdag is niet per sé voor stelletjes of voor getrouwde stelletjes. Zelf geef ik standaard persoonlijk een roos aan mijn lieve vriendinnen om te laten zien dat ze veel voor me betekenen. Dit is sinds een aantal jaar een ritueel geworden. Ik snap dat je dit misschien een beetje cliché vindt, vandaar dat ik in dit artikel de leukste Valentijnsdag cadeaus en tips met jullie deel! Lees je snel verder?

Cadeaus

Je hoeft écht niet groot uit te pakken op deze dag. Zelf krijg ik ook altijd rozen van mijn vriendinnen en geloof me, iemand blij maken kan heel goed door een paar euro uit te geven. Wil je toch een cadeau kopen? Er zijn genoeg webshops/merken die aan speciale Valentijnsdag acties doen. Lux Musthaves heeft bijvoorbeeld een speciaal armbandje ontworpen. Je ontvangt het in een mooi flesje en er zit ook een kaartje bij! Het is een origineel, leuk én persoonlijk cadeautje. Oh, en niet te vergeten ook nog een budget proof. 4-in-1 dus!
Neem eens een kijkje op radbag.nl. Deze webshop biedt allerlei leuke en originele cadeaus voor Valentijnsdag (parfum-set voor een eigen geur, poster met eigen tekst erop, etc).
Yoursurprise.nl is een webshop waar ik nog nooit eerder van heb gehoord. Toen ik op internet aan het zoeken was naar leuke en orginele cadeaus, kwam ik terecht op hun site. Je kunt er onwijs gave dingen bestellen! Wat dacht je van een gepersonaliseerde Tony Chocolonely reep? Té leuk toch?

Wat doen?
We kennen het wel, een middagje films kijken met vriendinnen of naar de bioscoop. Hieronder vind je een lijstje met activiteiten waar je zelf wellicht niet zou snel op zou komen. Alles wat op dit lijstje staat kan je doen met je bff's, bf, zus, etc.
- Prison Escape
- Spendeer de dag in de keuken en bereid samen een diner voor
- Doe samen iets liefs voor anderen (Leger des Heils bijvoorbeeld)
- Roadtrip (bezoek verschillende plekken en zorg voor leuke muziek en lekker eten voor in de auto)
- Sushi is always a good idea!
- Maak een photobooth thuis en go crazy!
- Bezoek een openluchtbioscoop

Hoe ga jij 14 februari doorbrengen?

7 days left till Valentine's Day. Have you bought your present yet? There are plenty of online shops that have special VD offers. Check Asos, Williams Sonoma or other shops to enjoy their special sale!
Here is a list of what you can do on 14 February:

-  Prison Escape
- Spend the whole day in the kitchen and prepare a dinner together
- Do something for charity
- Roadtrip
- Sushi is always a good idea!

- Make your own photobooth (at home) and go crazy
- Visit an outdoor cinema
Are you going to celebrate Valentine's Day with someone?

Dit is geen gesponsord artikel

You May Also Like

2 Comments

  1. Dit jaar met valentijn doen wij niks. Hebben al teveel gebeurtenissen de laatste maanden meegemaakt. Wel leuke ideeën heb je opgeschreven. -x-

    ReplyDelete
  2. Wat een toffe ideetjes! Prison Escape doen lijkt me te gaaf.

    ReplyDelete