NEW IN | My first wooden watch (from Jord)

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Jord is niet mijn vriend, nee, Jord is een merk dat de mooiste horloges verkoopt, gemaakt van echt hout. Klinkt dat niet geweldig? Ik wist eerst niet eens dat zoiets bestond. Ik kreeg mijn bestelling al na een weekje binnen (vanuit Amerika), wat ik zelf echt snel vind.

I will cut straight to the point: Jord is not my boyfriend or something, Jord is a brand that sells beautiful wooden watches of great quality. I visited their website a couple of weeks ago and I immediately fell in love with the watches they offer. I used to only wear silver jewelry, but I am happy to say that I own 10 completely different watches, From leather straps to marble and gold with diamonds. I love to see how my style has changed over te past couple of years! This beautiful wooden with with diamonds is the perfect addition to my watch collection.
 Het horloge is ontzettend licht, wat natuurlijk best logisch is aangezien het van hout is. Veel mensen vinden horloges die wat zwaarder zijn vervelend zitten. Een houten horloge is dus het perfecte alternatief!
Ik vind de binnenkant trouwens super gaaf. De diamantjes maken het helemaal af en passen echt goed bij de rest van het design. Helaas is 'ie iets te groot (ik heb best dunne polsen), maar ik kan niet wachten om 'm te combineren! Dit is het eerste horloge dat ik heb in zo'n 'gek' kleurtje and I love it.
Check vooral even hun website voor meer geweldige, houten horloges. Je vindt mijn horloge hier.
This watch can be yours by clicking on this link. They have a lot more cool designs. Just check out their website for more!