NEW IN | Firmoo glasses (honest review)

Een tijdje geleden ben ik een samenwerking aangegaan met Firmoo, een online brillenwinkel. Ze vroegen mij om een eerlijke review te schrijven, dus hierbij!
Toen ik Kendall Jenner deze bril zag dragen, besloot ik ook zoiets te bestellen. Haar bril is veel groter dan de mijne, maar het lijkt er wel op! Ik wist niet of zoiets mij wel zou staan, maar ik besloot de gok te wagen en heb de bril onder het motto yolo besteld. Ik vulde mijn sterkte en allerlei andere gegevens in en dacht dat ik de bril pas na minimaal twee weken zou ontvangen..
Maar nee hoor, ik drukte op de bestel-knop op 26 januari en ik had de bril op 2 februari al in huis. Kan je het geloven? Een bril in de winkel bestellen duurt zelfs veel langer. Toen de postbode voor de deur stond met het pakje in zijn handen, had ik totaal niet verwacht dat mijn bestelling daarin zou zitten. Firmoo vroeg mij om een eerlijke review te schrijven, dus hierbij raad ik je absoluut aan om daar -mits je er een nodig hebt- een bril te bestellen. De kwaliteit is goed, de service is top en de verzending is ongelooflijk snel. Ik ben blij met mijn nieuwe bril en ik draag 'm ook met liefde!
Je kunt mijn bril hier vinden.
People who know me well, know I have very bad eyes. I own two glasses, but I don't like the models/colors. A while ago I asked Firmoo to collaborate with me. Luckily they approved my request. I had the oppurtunity to choose one pair of glasses and write an honest review. Want to know my opinion about these glasses? Then read on!


I saw Kendall Jenner wearing similar glasses (hers are bigger than mine), so I immediately ordered these glasses. First, I didn't know if this model would look okay on me, but I was like 'just do it, Karin. Go out of the box and order this pair!'
You can select the lenses you would like to have (single vision, multifocal or non-rx). If you are having trouble, you can easily ask for help. I ordered my glasses the 26th of January and believe it or not, they came 2nd of February! It's unbelievable, they are with prescription, so I thought it'd take at least two weeks. The glasses are great and I really enjoy wearing them during school or when I am watching a movie. Firmoo asked me to write an honest review, so that's why I totally recommend ordering a pair of (sun)glasses from Firmoo.
You can find more info about my glasses by clicking on this link.