INSPO | NYFW

Terwijl de it-girls, bloggers en celebrities in New York aan het genieten zijn van NYFW en alle chaos die daarbij hoort, hou ik het vandaag lekker bij Netflix en bloggen. Ik heb tóch nog een beetje het gevoel dat ik in NY ben, aangezien ik de hele dag Gossip Girl aan het kijken ben. Nog 7 afleveringen en dan ben ik klaar! Kylie Jenner zag er trouwens prachtig uit afgelopen dagen (as always eigenlijk). Haar outfits stonden haar geweldig en haar make-up was on point. Ik denk dat ik door haar de Perspex boots ga bestellen (klik hier).. Love them!

I am currently in bed, watching Gossip Girl and thinking about all the bloggers, it-girls and celebrities that are in New York for Fashion Week! It's snowing right now, so I don't have a reason to be outside. Let's talk about Kylie Jenner for a second. You either love her or hate her, but I absolutely adore her, her make-up looks and her style! Doesn't she look stunning during NYFW? I think I am going to order these boots, thanks to Kylizzle..