EVENT | #SchollWowNails

Afgelopen donderdagavond was ik aanwezig bij een heel leuk event van Scholl. Tijdens die avond kon je je nagels en voeten heerlijk laten verwennen met de producten die zij tevens introduceerden aan ons. Zoals sommige van jullie misschien wel weten, is Scholl een ontzettend goed merk op het gebied van nagel/huidverzorging. Het event was heel goed georganiseerd; heerlijke hapjes, lieve mensen, mooi interieur en een goedgevulde goodiebag!

Scholl liet ons kennis maken met de volgende twee producten: Scholl velvet smooth elektronisch nagelverzorgingssysteem (met drie verschillende koppen (vijlen, polijsten, glanzen) en de Velvet Smooth Express Pedi. Aangezien ik een panty aan had besloot ik alleen mijn nagels te laten doen en ik moet toegeven dat ik onwijs heb genoten van de mini-behandeling. Na afloop kregen we een goodiebag mee waar alle producten in zaten. De volgende dag kon ik het niet laten om mijn nagels (again) te verwennen met de nieuwe Scholl producten.
Ik heb een geweldige avond gehad en wil hierbij ook het PR bureau en Scholl bedankt voor de uitnodiging en gezelligheid!

I went to Amsterdam last Thursday to attend the Scoll event. I was invited to try their new products: the Velvet Smooth Electronic Nail Care System and the Velvet Smooth Express Pedi.
I had a great evening: good food, sweet people, a great mini-treatment and a big goodiebag! I want to thank my PR Agency and Scholl for this unforgettable evening.

Pictures: Oona Amsterdam