HOT SPOTS | The best places to eat (in Amsterdam)

De laatste keer dat ik goede restaurants in Amsterdam met jullie deelde kan ik me niet eens meer herinneren, dus hierbij! Ik heb afgelopen tijd onwijs veel goede plekjes ontdekt in mijn favoriete stad, dus lees snel verder als je nog op zoek bent naar een plek om te lunchen/ dineren!

I can't even remember the last time I shared some good places in Amsterdam with you, so I decided to post this article and share hot spots in my favorite city with you! I've seen many (beautiful) countries, but Amsterdam is still on top of my 'favorite cities' list.


Place
Address
Metropolitain
Rokin 81, 1012 KL Amsterdam
People's place no5
Stadhouderskade 5, 1054 ES Amsterdam
MR PORTER
Spuistraat 175, 1012 VN Amsterdam
Harbour Club
Cruquiusweg 67,  1019 AT Amsterdam
Van Dam Brasserie
Cornelis Schuytstraat 8-10, 1071 JH Amsterdam
Brix
Wolvenstraat 16, 1016 EP Amsterdam
Hoxton Hotel
Herengracht 255, 1016 BJ Amsterdam