WISHLIST | A wishlist never hurt anyone

Fringe jacket// striped sweater// button skirt// oversized knit// sleeveless knit// geometric blouse// scarf// Nike Air Force 1
Ondanks het nu november is, kan ik nog steeds met gemak zonder sjaal de deur uit. Stiekem baal ik hier best van, want de herfst is normaal hét seizoen waarin je laagjes kunt dragen. Wie er leuk uit wil zien, vindt het vast niet erg om het een beetje warm te hebben ;-)
De items die je hierboven ziet vind ik persoonlijk heel herfst-proof. De fringe jacket vind ik helemaal geweldig. Zoiets staat al onwijs lang op mijn wishlist en ik hoop snel de perfecte te vinden. Ook de zwarte Nikes die je ziet vind ik super leuk en kunnen heel leuk staan in combinatie met de gestreepte trui en de sjaal. Zelf hoop ik ooit iets van 100 paar Nikes te bezitten, maar dat is helaas nogal duur. Ik heb wel een actie gevonden die ervoor gaat zorgen dat ik de Nike Air Force 1 ga bestellen. Er is vandaag een kortingscode voor 13% korting bij OTTO en die kans laat ik natuurlijk niet liggen!
Wat staat er op jouw wishlist?