PERSONAL | New phone and my favorite apps

Afgelopen donderdag kreeg ik een mail waarin stond dat mijn iPhone morgen (vrijdag dus) aan zou komen. En wat moet je vooral níet doen als je een pakketje kunt verwachten? Thuis wachten. Vandaar dat ik de hele middag samen met twee vriendinnen spendeerde, in de hoop dat, eenmaal thuis, mijn nieuwe iPhone op me zou wachten. De postbode kwam zoals altijd veel te laat en uiteindelijk heb ik tóch nog thuis moeten wachten. Onder het nom 'beter laat dan nooit' was ik natuurlijk hartstikke blij toen ik mijn rosé gouden iPhone. De een vindt het spuuglelijk, de ander vindt het juist heel mooi. Ik vind het erg chique en vooral heel apart. Yes, ik ben er blij mee!
Zoals je hierboven kunt zien, heb ik helemaal niet veel apps op mijn iPhone staan. Er is maar één app die ik (té) vaak gebruik, en dat is Instagram (oeps). Voor de rest vind ik het ideaal om films op mijn telefoon te kijken, aangezien ik de plus versie heb. Pluspunt! De drie foto bewerkapps zijn de enige apps die ik gebruik voor mijn foto's op Instagram. Eerst gebruikte ik ook nog Afterlight, maar die vind ik toch niet zo fijn werken. Pixlr gebruik ik om eventuele stofjes weg te bewerken, VSCO gebruik ik voor effecten en Squaready voor een witte border.
Kylie's app kost helaas geld, maar ik heb natuurlijk flink geprofiteerd van de '7 days free' ;-) Ze plaatst echt van álles; make-up tutorials, live streams, bts videos en véél meer! Als je van Kylie houdt, dan is deze app zeker een aanrader. Ik zit er nog serieus aan te denken om er gewoon voor te betalen, maar dat zie ik nog wel.
De app Fashion Network is echt ideaal voor meiden die fan zijn van modeshows. Zelf vind ik het erg leuk om de collecties van verschillende designer merken te bekijken, en met deze app kan dat gemakkelijk. Elke show staat gewoon weergegeven en met één klik kun je de show vanuit je luie stoel bekijken. Het is geen live stream, maar je kunt het er wel een beetje mee vergelijken. Op deze manier ben je toch nóg een soort van aanwezig bij New York Fashion Week!

Vogue Runway is een app waarin je campagnefoto's van letterlijk elk designermerk kunt bewonderen. Van catwalkpics van Versace uit 1991 tot de Spring collectie van Adidas by Stella McCartney; je vindt er echt álles! Ik moet mezelf soms tegenhouden om die app te openen, want ik heb een keer meegemaakt dat mijn telefoon uitviel (lege batterij) terwijl ik een collectie aan het bekijken was. Oeps..

Welke app vind jij onmisbaar?