FUNNY FIND | Typisch die bloggers weer..

Wanneer je een andere blog bezoekt, heb je vast weleens momenten waarop je denkt 'wow, dit is herkenbaar!'. De laatste tijd merk ik ook dat er typische blogger dingen zijn. Benieuwd wat ik bedoel? Lees dan snel verder!

Bloggers zijn lichtelijk verslaafd aan het maken van flatlays
Want hóe leuk is het om verschillende producten zó neer te leggen, dat het lijkt alsof alles al perfect lag en jij alleen nog maar de foto hoefde te maken? Flatlays zijn de beste foto's ever!

Bloggers houden van sushi.
Óf ze pretenden dat ze ervan houden. Dat kan natuurlijk ook. Want ja, van sushi kun je natuurlijk mooie foto's maken en mooie foto's zijn belangrijk voor een blogger. Zelf ben ik blij dat ik sushi lekker vind, want het is fijn om fotogeniek voedsel te kunnen eten zonder er stiekem van te walgen ;-)

Bloggers zeggen geen nee tegen dezelfde schoenen in verschillende kleuren
Laten we Birkenstocks niet als voorbeeld nemen, want volgens mij heeft bijna iedereen die dingen in elk model en elke kleur. Maar enkellaarsjes bijvoorbeeld, daar heeft een blogger er misschien wel tien van. Oké, verbeter me alsjeblieft als ik overdrijf, want het kan ook aan mij liggen natuurlijk.

De nagellak van een blogger móet matchen met haar outfitVertel mij alsjeblieft níet dat jij rode nagellak op doet terwijl je verder helemaal niks draagt dat matcht met je nagels. Ik lak mijn nagels elke dag in een andere kleur en het maakt mij helemaal niks uit dat het slecht is voor mijn nagels. Ik heb zelfs een keer meegemaakt dat ik mijn nagellak mee naar school had genomen, omdat ik anders gek zou worden van de kleur die er voorheen op zat, oeps..

Soms wil je als blogger zijnde dat school niet op nummer 1 staat..Ben je uitgenodigd voor een tof event, kun je er niet heen in verband met school. School gaat natuurlijk voor, denk je dan als eerst, maar diep van binnen zou je véél liever aanwezig willen zijn bij de pre opening van de Forever21 dan school..

Wat vind jij nou typisch iets dat bloggers doen?