PERSONAL | I am back!

Ik ben weer terug van weggeweest! Ik had een artikel ingepland voor.. een maand geleden, maar het bleek dus dat het nooit online is gekomen. Om het maar even heel kort samen te vatten: er stond dat in een kleine blog break zou nemen.
Na zo'n drie weken niet geblogd te hebben (wat voor mijn doen ontzettend lang is), hoop ik weer artikelen te kunnen schrijven voor jullie. De reden voor mijn afwezigheid? Ik had simpelweg niet zoveel inspiratie meer.
Terwijl ik dit artikel typ op de computer (ik typ met één hand), kijk ik op missguided.eu op mijn telefoon. Er is namelijk sale en ik heb super veel leuke items gezien, dus ik besloot 2 seconden geleden mezelf maar eens te belonen door een bestelling te plaatsen met het geld dat ik deze maand heb verdiend aan mijn blog. Je mag jezelf heus weleens verwennen, toch? En het feit dat ik al hartstikke lang geen schoenen heb gekocht maakt het ook weer goed.
Nooit gedacht dat typen met één hand zo moeilijk is. Ik ga maar aflsuiten en verder met het plaatsen van mijn bestelling (hopelijk)! Adios X