NEW IN | My Jewellery limited watch

Afgelopen woensdag kreeg ik een mailtje van Robin van My Jewellery met daarin een ontzettend leuk nieuwtje; de nieuwe limited watch is uitgekomen! En als blogger zijnde mocht ik er één uitkiezen. Een dag later was ik al in bezit van dit prachtige horloge.
Wat ik erg fijn vind, is dat het horloge best licht is. Al mijn andere horloges zijn best zwaar en op een gegeven moment zit het niet lekker meer om je pols. Ik droeg dit horloge gisteren de hele dag en ik had (gelukkig!) nergens last van, yaay!
Het horloge is verkrijgbaar in goud, zilver en rosé goud (de variant die ik heb). Zelf heb ik al best veel gouden en zilveren seriaden in mijn collectie, dus ik besloot voor een rosé gouden horloge te gaan. Het horloge oogt erg chique en absoluut niet goedkoop.
Klik hier om dit horloge ook te bestellen, en vergeet vooral niet de code FALLFAVORITES te gebruik voor ook nog eens 10% korting! Kijk eens aan, dat is pas aantrekkelijk ;-)
Happy shopping, girls!