OTHER | 8 dingen die bloggers liever niet horen..

Het begrip blogger: terwijl dit een aantal jaren geleden alleen nog bekend was onder de.. bloggers, is het anno 2015 niet meer weg te denken. Bloggers maken reclame voor bedrijven, bloggers mogen producten als eerste ontvangen, bloggers mogen de nieuwe collectie als eerst bekijken, bloggers dit, bloggers dat..
Herinner jij je dit artikel nog? Het artikel waarin ik 5 irritaties op het gebied van bloggen met jullie deelde. Aangezien dat artikel vaak is gelezen en mensen er positief over waren, besloot ik een soort deel 2 te posten. Lees je verder? Dan kom je erachter wat ik nooit uit jouw mond wil horen komen ;-) (Hopelijk heb je wel door dat de (dik gedrukte) antwoorden sarcastisch zijn :))
1. 'Ja, want jij verdient geld door een paar zinnetjes te tikken en er een foto bij te plakken. Lekker makkelijk!'
Als het zo makkelijk is, dan begin jij toch ook gewoon lekker een blog? Zullen we zien wie dan nog iets durft te zeggen.

2. Mag ik ook een keertje iets uitkiezen om te krijgen?
Ja natuurlijk, want jij schrijft alle artikelen die op mijn blog staan, en beantwoordt alle mails die ik ontvang. Nee wacht, je mag zelfs twee keertjes iets uitkiezen. Ja, ga je gang!

3. Ben jij ook al een blogger?
Ben jij ook al iemand die commentaar heeft op iets waar ik van hou, moeite in steek én al jaren doe? Ha, alsof daar al niet genoeg van waren!

4. Dus je schrijft de hele tijd over jezelf? Wat dan precies?
Nee.

5. Oh kijk, misschien moet je hierover schrijven op je blog!
Oh kijk, misschien moet ik dat maar even niet doen, tenzij ik 7495813 lezeressen kwijt wil!

6. *struikelt per ongeluk over iets* Hahahaha, ga je dat ook op je blog zetten?
Ja. Wacht, kan jij even een foto maken terwijl ik weer struikel? Dan bevat het artikel ook een foto. Checken meer mensen het artikel, weet je wel.
Ga iets nuttigs doen met je leven in plaats van vragen wat ik wel en niet op mijn blog ga zetten.


7. Dus jij krijgt gratis producten opgestuurd?
Ja, ik krijg áltijd producten opgestuurd. Ik kan mijn huis niet meer uit omdat ik 25/8 pakketjes ontvang.

8. Doe je ook nog iets anders behalve een paar zinnetjes tikken?
Nee, dat is het enige. Ik doe verder he-le-maal niks aan mijn blog. Vandaar dat ik het er zo uit ziet. 


Wat vind jij herkenbaar?