NEW IN | What time is it?


Time to order a Cluse watch! Gistermiddag kwam ik thuis van school en was het eerste wat ik vroeg 'is mijn Cluse horloge al binnengekomen mam?' ''Nee, nog niet Karin. Je hoeft het niet elk moment van de dag te vragen. Ik laat het heus wel weten als er een pakketje is voor jou.''
Ik zei niks meer en was het gespreksonderwerp alweer vergeten. Terwijl ik met mijn vriendin aan het praten was, zag ik de postbezorger met een klein, rechthoekig pakketje naar ons huis lopen. Ik rende naar de voordeur, maar besefte dat het beter zou zijn om mijn enthousiasme te verbergen, aangezien de postbezorger mij inmiddels wel kent door alle bestellingen die ik plaats.
Mensen die mij goed kennen weten dat ik niet zonder horloge het huis uit kan. Het is voor mij gewoon onmogelijk. Ik weet nog dat ik ooit op de fiets zat naar school en ik halverwege ontdekte dat ik niks om mijn pols had. Drie keer raden wat ik toen deed..
Van Cluse Watches mocht ik een horloge uitkiezen en ik moet eerlijk zeggen dat dit één van de moeilijkste keuzes in mijn leven was. Al die prachtige kleuren.. Welke moet ik toch kiezen? Uiteindelijk ben ik voor een lichtgrijs horloge gegaan met rosé gouden details. Dit horloge vind ik bij elk seizoen passen. Bij de lente en zomer omdat het een lichte kleur is, en bij de herfst en winter
omdat het een zachte kleur is. Ja, ik ben verliefd! Ook dit horloge bestellen? Je vindt 'm hier en hier Benieuwd geworden naar het merk zelf? Check dan even hun website of Brandfield.nl voor meer prachtige horloges!