LOOKBOOK | River Island FW15

Ja hoor, hierbij Lookbook artikel numéro 2 alweer! Ik vind het zó fijn dat het PR bureau waar ik ingeschreven sta sinds een tijdje een online showroom heeft! Zo kun je als blogger alle items van verschillende merken bekijken, en dat vanuit je luie stoel.
Ik besloot gisteravond weer de showroom te bekijken, toen ik plotseling de beelden zag van River Island FW15 campaign. 'Dit móet en zal ik delen op mijn blog!' dacht ik gelijk, Ik ben dol op River Island. De kleding die je er vindt vind ik te vergelijken met Zara, maar dan net een tikkeltje anders. Wat 'origineler', vind ik zelf.
Ik zie van alles terug in de nieuwe collectie. Vooral pastel en aarde kleuren, maar ook color blocking! Faux fur is weer terug van -eigenlijk nooit- weggeweest, net als de verschillende prints die je ziet in onderstaande beelden. Kijk snel verder voor meer!
The bigger the fur the better! - De clutch met fringes past perfect bij het pak dat het model aan heeft. - Dikke liefde voor die culotte! Wat staat dat haar goed <3 - Print op print op print (letterlijk). En tóch kan ze er mee weg. Like!
Mijn favoriet van alle outfits die je hierboven ziet? Zonder twijfel de eerste (color blocking outfit). Ik zou dat zó dragen naar school. De kleurtjes vind ik prachtig staan bij elkaar en de veren maken het helemaal af!
Hierbij nog een aantal items die tot mijn favorieten behoren. Ik vind de denim rok super mooi en de kleur van de trenchcoat past helemaal bij het aankomende seizoen. Ja, ik ben absoluut fan van de fall/winter collectie van River Island! Wat vind jij?