INSPO | Luxury is in each detail

by - 8/25/2015

Luxury is in each detail
- Hubert de Givenchy


Wat doe je als je je behoorlijk verveelt en het regent buiten, waardoor je een soort van verplicht bent om de rest van de dag binnen door te brengen? Inspiratie opdoen op Weheartit natuurlijk.
Wat doe je als je zó veel te doen hebt, dat je niet eens weet waar je moet beginnen? Inspiratie opdoen op Weheartit natuurlijk.
Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar als ik een dag niet op Weheartit heb gekeken, dan heb ik een dag niet geleefd. Tijdens de les, voor het slapengaan, als ik wakker word; ik vind het geweldig om al die mooie plaatjes te zien. Oh, en laten we niet beginnen over hóe leuk ik het vind om collages te maken van alle opgeslagen foto's,
Terwijl ik nu eigenlijk andere dingen hoor te doen, ben ik dit artikel aan het typen. Tja, men zegt dat je altijd je hart moet volgen, toch? De mijne bracht me vertelde me dat ik een kijkje moest nemen op weheartit.com. Ik nam gewoon 'even' een kijkje op de site en ik ben al zo'n uur verder. Oeps!
P.s. Excusez-moi als het lijkt alsof al mijn Inspo artikelen worden gesponsord door Weheartit (wat dus niet zo is) ;-)

You May Also Like

5 Comments

 1. Oh ik hou van weheartit, is echt een van mijn favoriete websites. Zulke mooie plaatjes staan erop. <3

  Liefs! Evelien

  ReplyDelete
 2. Wat een heerlijke inspiratie!

  ReplyDelete
 3. Bij treurig weer is het inderdaad heerlijk om weheartit af te struinen! Prachtig moodboard heb je gemaakt. Ik vind die sneakers echt geweldig en die beige/bruine hakken vind ik echt gorgeous!

  ReplyDelete