GIVE AWAY | Win een verrassingspakket t.w.v. meer dan €100!! (GESLOTEN)

Mijn blog werd 18 juli (zó lang geleden alweer?) 4 jaar oud en 16 augustus 2014 was de dag dat ik een eigen domein had. Onder het motto 'beter laat dan nooit' heb ik voor jullie een verrassingspakket samengesteld! Maar aangezien het mij niet handig leek om het helemáál geheim te houden, besloot ik de merken die in het pakket zitten met jullie te delen:
Ciaté, W.I.C by Herome, Shabbies, H&M, Rituals, Six, Beauticology, Catrice, Maxfactor en meer!

Andere bloggers hebben altijd zoveel eisen als je mee wilt doen aan hun winacties, vandaar dat ik dat níet doe. Aan de ene kant snap ik het wel hoor. Je wilt als blogger natuurlijk meer volgers.
Persoonlijk vind ik het niet zo leuk om zoveel te eisen van mijn volgers/bezoekers :-)

Wat moet je doen om mee te doen?
- Laat je emailadres achter zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt
- Volg mijn blog op Bloglovin

Voor meer kans:
- Volg mij op Instagram

Vermeld in de reacties ook of je mij hebt gevolgd op Instagram, dan kan ik daar eventueel rekening mee houden!

Ik let heus niet op wie ik laat winnen. Iedereen mag gewoon meedoen. Dus is dit de eerste keer dat je mijn blog bezoekt en lijkt het jou leuk om dit pakket te winnen? Laat dan gerust een reactie achter!

De winactie loopt tot en met 1 september en 2 september neem ik contact op met de winnares via de mail.

Succes allemaal! <3