REPORT | Exclusive opening Ralph Lauren store

Als Ralph Lauren addict kon ik natuurlijk geen nee zeggen tegen een uitnodiging voor de exclusieve opening van de winkel in Bataviastad! Ja jongens, het is een outlet winkel. Of ter wel: Nóg meer Ralph Lauren kleren, voor veel minder geld! Het zijn de kleine dingen in het leven die mijn modehartje sneller laten kloppen.
Gelukkig is Lelystad voor mij niet aan de andere kant van de wereld. Ik heb het geluk dat ik in 't Gooi woon, dus in principe is niks te ver voor mij. na een autorit van ongeveer 40 minuten, kwamen we om 17:15 uur aan bij Bataviastad. We besloten wat eerder te gaan dan de start van de opening, aangezien we nog even wilden rondlopen. Om 18:00 uur gingen we richting de nieuwe Ralph Lauren winkel. Wauw, ik dacht even dat ik me bevond in heaven on earth. Al die kledingstukken - nog netjes gevouwen - riepen mijn naam. Of nou ja, ze riepen mijn naam, maar ik had bijna elk kledingstuk al in mijn kast liggen of hangen. Oeps.. ;-)
Dit is hoe de damesafdeling eruitziet. Gisteravond was alles nog netjes gevouwen en was het niet zo druk, maar ik ben benieuwd hoe druk het vandaag is.. Oh ik wil er niet eens aan denken haha!
De schoenenafdeling is veel uitgebreider dan eerst. Er zijn nu namelijk ook laarsjes te vinden! Ik heb de laarsjes linksboven gekocht. Ze zijn echt prachtig en lopen heerlijk!
Arme dj, hij had het vast warm in die kleren..
Toen we de winkel uitliepen (inclusief twee grote, goedgevulde tassen), kregen we ook nog eens twee gepersonaliseerde boeketten! De werknemers en modellen waren erg behulpzaam, wat zorgde voor winkelplezier. Er werden lekkere hapjes en champagne uitgedeeld, dus iedereen was natuurlijk helemaal blij ;-)

Ook benieuwd geworden naar de Ralph Lauren outlet store in Bataviastad? Vandaag is de officiële opening! Voor de mensen die al eerder Bataviastad hebben bezocht: je vindt de winkel op de plek waar de Hugo Boss winkel eerst zat. Shop ze!