NEW IN | GRRRL marble necklace


Afgelopen maandag werd ik benaderd door Eline van grrrl.nl, een webshop die hele mooie kettingen verkoopt. Ik werd erg blij toen ik de mail las, want de soort kettingen die ze verkopen had ik al een hele tijd op het oog. De reden dat ik er geen bestelde/kocht? Ik wilde graag een exemplaar van goede kwaliteit. Nou jongens, hierbij is mijn zoektocht beëindigd!
Ik heb mezelf (sinds ongeveer anderhalve week) voorgenomen om alleen maar aandacht te besteden aan webshops die het écht verdienen. Samenwerkingen met Aziatische webshops? Nee hoor, dat is voor mij verleden tijd. In het begin vond ik het wel leuk om kleren te ontvangen, maar al die webshops verdienen het niet echt om in het zonnetje te worden gezet. Behalve de bekende webshops, zoals choies, romwe, etc.
Back to the point. Ik ontving gisteren mijn ketting (hij werd dinsdag verzonden, dus ik hoefde maar 1 dag te wachten!) en ik werd he-le-maal blij toen ik zag welke Eline had uitgekozen voor mij. Alsof ze mijn gedachte kon lezen.. Want jongens, wát een gruwelijke ketting. De combinatie van marmer en goud vind ik werkelijk prachtig en het materiaal voelt ook erg fijn aan. Deze ketting doe ik nooit meer af.
Ook bestellen? Je vindt mijn ketting door hier te klikken. Hij is er trouwens ook in een zilveren variant! Voor de mensen die geen fan zijn van goud ;-)
Misschien denk je nu 'maar €19,95 is toch best prijzig voor een ketting?' Nee, dat is het niet. Tenminste, niet voor deze ketting. De marmeren steen voelt kwalitatief erg goed aan en de ketting is niet licht (lichte kettingen ogen meestal goedkoop)