NEW IN | ARME DE L'AMOUR bracelet

Wat word ik toch verwend de laatste tijd. Het is dat ik het niet vier, anders had ik zó gezegd dat het net met Kerstmis is.
(Nu heb je het tóch gezegd Karin..)
Ik werd niet zo lang geleden benaderd door Arme De l'Amour; een prachtig sieradenmerk waarvan je de sieraden onder andere kunt vinden bij Barneys NY. Je leeft onder een steen als je dit merk niet kent, want Rihanna, Nicki Minaj en meer celebrities zijn ermee gespot (stiekem kende ik het ook nog niet, maar dat laten we even achterwege).
Oh jongens, wat was ik blij toen ik zag dat ik iets mocht uitkiezen van hun website (zonder naar de prijs te kijken). Mijn oog viel op een armband, maar toen ik zag dat die $750 was, besloot ik maar gauw verder te kijken. Ondanks ik mocht kiezen wat ik wilde, leek het mij een beter plan om voor iets te gaan dat niet zo.. duur is. Ik zeg het jullie eerlijk, ik kon écht niet kiezen. De sieraden die te vinden zijn op armedelamour.com zijn daadwerkelijk prachtig. Ik zeg dit absoluut niet omdat dit een samenwerking, maar omdat dit puur mijn eigen mening is. Ik ben de laatste tijd dol op gold plated, 'nette' en draagbare sieraden. Ik merk gewoon dat ik mijn statement kettingen de laatste tijd veel vaker laat liggen en liever voor mijn Michael Kors of Fendi ketting ga. Ik heb een week geleden nog ál mijn neppe sieraden weggegooid, zodat er meer plek is voor gold plated, echt gouden, stalen en zilveren sieraden.
Bovenstaande sieraad van Arme de l'Amour is een prachtige toevoeging aan mijn collectie. Ondanks ik dit sieraad als cadeau heb mogen ontvangen, ben ik zeker nog van plan deze ring te bestellen. En als ik mezelf óóit een miljonair kan noemen, dan bestel ik deze armband. Want jongens, ik ben verliefd. Écht waar.