LOOKBOOK | Primark FW15

Terwijl ik een jaar geleden weigerde ook maar één stap te zetten in een Primark winkel, begint mijn liefde voor dit Ierse budget kledingmerk steeds meer te groeien. De reden hiervoor? Ik kan wel allerlei redenen bedenken, maar als je zelf eens even kijkt naar onderstaande beelden, dan begrijp je vast wel wat ik bedoel..

Zijn de items niet stuk voor stuk prachtig? Ik zou bijna gaan denken dat Primark mijn gedachte heeft gelezen.. De collectie doet mij denken aan de 70's, met een vrouwelijke doch stoere twist. Primark, je hebt het geflikt: mijn hart heb je gestolen.

Faux fur, suède, denim, kant en meer: we zien alles weer terug aankomende herfst en winter. Mag ik toegeven dat ik enorm uitkijk naar de regenachtige dagen in oktober na de prachtige FW '15 collectie te hebben gezien?
Wat vind jij van de collectie? Ik kan in ieder geval niet wachten tot de items in de winkels liggen. Mij vind je de eerste dag al in één van de Primark winkels ;-)