INSPO | Black, white and nude

Oh jongens, wat hou ik toch van zulke plaatjes. Geloof het of niet, maar ik kan echt uren lang naar zulke foto's kijken. Terwijl ik vroeger dol was op lichte, vrolijke, meisjesachtige foto's met een Duitse/Noorse twist, heb ik daar nu echt een intense hekel aan. Doe mij maar foto's die vergelijkbaar zijn met wat je hierboven in de collage kunt zien. Wauw, wat vind ik dit toch mooi ♥
Het valt mij dat designer items er áltijd voor zorgen dat een foto altijd 10x mooier wordt. Ik bedoel, kijk nou naar al die Chanel tassen, is het geen plaatje?
Op twee foto's zien jullie de queen der selfies en make-up looks: Amra, ook wel bekend als Amrezy (yaasss, zoals zij altijd zegt op Snapchat (ja, ik volg álles van haar) op Instagram. Wat is zij toch een prachtige vrouw. Haar figuur, haar gezicht (ook zonder make-up is ze flawless), haar looks, alles klopt gewoon. Benieuwd geworden? Klik hier voor haar Instagram. Let wel op dat als je eenmaal op haar account zit, het erg moeilijk is om weg te klikken. Haar make-up looks zijn zó perfect, dat je bijna zou denken dat het nep is.
Is het jullie trouwens ook opgevallen dat de Cartier armbanden en ringen steeds populairder worden? Ik zit er serieus aan te denken om er ook één aan te schaffen. Maar nu is de vraag: welke? Meestal koop ik alle mogelijkheden als ik niet kan kiezen, maar bij deze armbanden gaat dat helaas een beetje lastig.. ;-)
Wat vind jij van zulke foto's?