FAVORITE BLOGGERS | Josie, Jill and Julie

Wat een toeval, mijn favoriete bloggers beginnen alle drie met de J ;-)

Ik merk dat ik de laatste tijd best weinig bloggers volg. Chiara Ferragni ben ik gaan ontvolgen, omdat ik haar gewoon niet meer zo leuk vind als eerst. Je ziet dat alles wat ze draagt, is gesponsord. Nou, voor mij is de pret er dan af..

Als ik achter de computer zit dan is het eerste dat ik doe -standaard-, mijn favoriete blogs checken. Welke dat zijn? Laten we beginnen met de blogger die ik al eens eerder heb gedeeld op mijn blog, maar zó geweldig vind, dat ik het gewoon niet kon laten om haar nog een keer in het zonnetje te zetten. Ik heb het over Josie van de blog maryjosie.com. Wauw, wat is zij geweldig. Ik zie haar later echt succesvol worden door haar blog en stijl. Ál haar outfits zijn gewoon prachtig.

De tweede blogger die ik al heel lang volg, is Jill van jill-who.com. Jongens, ik denk dat ik haar blog zo'n 3x keer per dag bezoek. De reden hiervoor? Elke keer hoop ik stiekem dat ze iets heeft gepost op haar blog. Haar outfits zijn namelijk zó inspirerend! Als ik niet weet wat ik aan moet, kijk ik op haar blog en binnen no-time heb ik weer inspiratie. Ik hou van haar blog!

En dan zijn we alweer aangekomen bij mijn laatste favoriete blogger van dit moment. Het is iemand die wij allemaal wel kennen, namelijk Julie van sincerelyjules.com. Julie is een van de weinige bloggers die - ondanks ze zo bekend is - tóch nog heel erg als zichzelf overkomt op internet. Lastig uit te leggen, maar hopelijk snap je mijn punt.
Wat ik zo leuk vind aan haar? Ze draagt niet alleen maar designer items. Hierdoor is het makkelijk om haar look te 'stelen'. Like like!
Welke blogger is jouw favoriet?