BEAUTY FOR LESS | My lips but better lipsticks under €20

beauty for less - my lips but better lipsticks
De laatste keer dat ik een beauty for less artikel op mijn blog had geplaatst is alweer veel te lang geleden. Tijd voor een nieuwe dus!
Ik merk dat nude en 'my lips but better' lipsticks helemaal in zijn tegenwoordig. Je ziet ze overal. Nars verkoopt hele mooie, Too faced heeft erg mooie kleuren op de markt gebracht en MAC staat bekend om haar prachtige nude kleurige lipsticks. Aangezien ik ook groot fan ben van nude en my lips but better lipsticks, besloot ik er een artikel aan te wijden. Lees je verder?

MAC heeft (onder andere) de bekende Faux, Velvet Teddy en Honeylove lipsticks (thanks to Kylizzle). Ik kan niet ontkennen dat deze kleuren prachtig zijn, maar íedereen kent deze lipsticks onderhand wel. Tijd om kennis te maken met nieuwe kleurtjes van hele andere merken! De kans is groot dat je bovenstaande lipsticks nog nooit eerder hebt gezien. Als dit zo is, dan maak je mij blij, want ik hoopte al dat ik je kennis zou laten maken met wat minder bekende lipsticks. Zelf ben ik erg benieuwd naar Pink Minx Sunny Rouge. Deze kleurtjes lijken mij erg mooi!
De reden dat de kleurtjes zo uiteenlopend zijn, terwijl je zou denken dat my lips but better lipsticks er allemaal hetzelfde uit moeten zijn; terwijl de een al redelijk 'donkerroze' lippen heeft, heeft een ander hele lichte lippen van zichzelf. Voor ieder wat wils dus ;-)