TIP | Where to eat in Amsterdam

Ik blijf het zeggen, Amsterdam is en blijft mijn één van mijn lievelingssteden. Omdat ik zomervakantie heb en er -zover ik weet - niks op de planning staat op het gebied van vakantie, besloot ik maar eens leuke hotspots op te zoeken voor mezelf, maar stiekem natuurlijk ook voor jullie! In dit artikel deel ik een aantal leuke restaurantjes/ lunchrooms met jullie. De volgende keer (over ongeveer een maand) deel ik leuke winkeltjes die in Amsterdam te vinden zijn met jullie.

Hieronder vinden jullie alle adresjes in Google Maps. Door op een 'wolkje' te klikken, kom je erachter welke hotspot daar te vinden is. Hier nog een klein overzicht van alle adresjes die ik voor jullie heb opgezocht:
- Café George (Frans café-restaurant in hartje Amsterdam)
- Caffe Oslo (café-restuarant, interieur is geïnspireerd op een huiskamer)
- George W.P.A (een wat chiquer restaurant in Amsterdam Zuidoost)
- Stach (verse broodjes die voor je neus worden gesmeerd)
- De Bakkerswinkel (ontbijten, lunchen, dineren, of koffie drinken. Het kan allemaal!)
- Yoghurt Barn (yoghurt met oneindig veel soorten toppings. Thanks Anna Nooshin voor de tip!)
- De Drie Graefjes (lunchroom en bakery)
- Sugarless (Sugarless maakt geen gebruik van geraffineerde suikers en ongezonde zoet-, kleur-, geur-, en smaakstoffen.
- DoubleTree by Hilton (Skylounge, uitzicht over heel Amsterdam)
- Lion Noir (een (internationaal) restaurant dat bekend staat om het lekkere eten dat wordt bediend)
- Conservatorium Hotel (restaurant & bar met een prachtig design (glazen ramen van vloer tot plafond))

Welk restaurant kende jij al/ heb je al een keer bezocht?