PERSONAL | what's in my Stella McCartney bag?

by - 10.6.15

Ik vind het altijd zó leuk om te zien wat andere bloggers allemaal meenemen in hun tas, dat ik maar besloot om ook zo'n artikel te plaatsen. Nóg een reden waarom ik dit artikel plaats? Ik wilde mijn nieuwe aanwinst aan jullie laten zien. Ik heb mijn verjaardagscadeau dit jaar vroeg mogen ontvangen, ik ben namelijk pas 18 juni jarig.
Het lijkt bijna een ritueel te worden; ik kreeg vorig jaar namelijk ook al een tas voor mijn verjaardag. Dit jaar heb ik de Stella McCartney tas gekregen. Een tas die ik in eerste instantie helemaal niet in gedachten had, maar eenmaal in bezit niet meer kon loslaten. Geloof het of niet, maar ik kan gewoon niet beschrijven hóe fijn deze tas is. Het materiaal is soepel, de tas is lekker makkelijk mee te nemen en er past erg veel in.
Wat neem ik mee in mijn tas? Lang niet alles is te zien op bovenstaande foto, maar wat je ziet, is sowieso (bijna) altijd in mijn tas te vinden. Natuurlijk neem ik niet twee horloges mee, maar ik heb wel altijd sieraden bij me (voor het geval ik de sieraden die ik draag zat ben.. ;-)). Mijn zonnebril en leesbril zitten ook standaard altijd in mijn tas. Verder zijn dingen zoals paracetamol, tissues, sleutels, oordopjes, etc. niet te vergeten natuurlijk.
Wat neem jij mee in je tas?
p.s. ook geïnteresseerd in de Stella McCartney tas(sen)? Je vindt de tas onder andere hier.

You May Also Like

3 Comments

  1. Wat mooi zeg! Ik neem de laatste tijd ook vaak mijn zonnebril mee. :)

    ReplyDelete