FAVORITES | MAC lipsticks

by - 4/08/2015


Ik heb nog nooit een negatieve mening gehoord over MAC lipsticks. Logisch natuurlijk, aangezien dit merk - naar mijn mening - de beste lipsticks aanbiedt.
De meeste luxe cosmetica merken investeren in het 'uiterlijk' van het make-up product. Ik weet niet wat jullie mening is, maar ik heb het gevoel dat hierdoor de kwaliteit van het product slechter is dan  je verwacht van het merk. Het kan ook zo zijn dat ik de enige ben die er zo over denkt hoor ;-)
Mijn favoriete MAC lipsticks? Die zie je hierboven. Ik ben he-le-maal dol op donkere kleuren.
Van links naar rechts: Dubonnet, Impassioned, Rebel en Relentlessly Red.
Nu denk je misschien 'maar de eerste en derde en tweede en vierde lijken toch vrij veel op elkaar?' Rebel is donkerder dan Dubonnet en Relentlessly Red is mat, terwijl Impassioned dat niet is.
Én voor de mensen die zich afvragen waarom dit artikel geen swatches bevat: dit is geen review artikel, maar een artikel waarin ik mijn favoriete MAC lipsticks deel! Ik dacht ik laat dit even weten :-)
Welke kleur vind jij het mooist?

You May Also Like

5 Comments

  1. zijn inderdaad erg mooi! was benieuwd hoe ze op je lippen stonden!

    ReplyDelete
  2. Mooie kleuren heb je! En je hebt inderdaad gelijkt over de kwaliteit van sommige merken. Mijn Chanel lipstick ziet er wel super mooi uit, maar heeft haast geen pigment.

    ReplyDelete
  3. Mooie lipsticks! Ik wil heel graag een mac lipstick. Heb er nog geen aah :(

    ReplyDelete