5 irritaties op het gebied van bloggen

by - 28.2.15

Irritaties tijdens het bloggen. Je herkent ze vast wel. Ik zou zeggen: lees snel verder om erachter te komen welke 5 dingen ik irritant vind op het gebied van bloggen!

1. Laat alsjeblieft geen, ik herhaal geen reactie achter als je mijn artikel niet hebt gelezen. Ik kom er gelijk achter en het is irritant.

2. Denk je mooie (product)foto's te hebben gemaakt, zijn ze allemaal wazig zodra je ze bekijkt op de computer.
Ik kan niet zeggen hoe vaak ik dit meemaak..
3. Hele kleine lettertjes. Of hele grote. Nee, nee, nee. Waarom?? Waarom hebben sommige bloggers dat? Ik vraag me dan altijd af wat ze er zelf van vinden. Vinden ze het fijn?

4. Bloggers die elk artikel beginnen met: sorry dat ik zo lang niks heb gepost!
Nee, zeg geen sorry, begin je artikel gewoon op een leuke manier. Het is hartstikke normaal als je een drukke periode achter de rug hebt gehad, maar bij sommige mensen duurt zo'n periode wel héél lang. Als je letterlijk elk artikel op die manier begint, dan kun je net zo goed niet bloggen.

5. Mensen die gelijk $$$ voor zich zien zodra ze het woord 'bloggen' horen.
Hiermee bedoel ik dus eigenlijk: mensen die bloggen voor geld. Ik vind het jammer dat er zulke mensen zijn. Af en toe een gesponsord artikel is hartstikke normaal, maar als elk artikel dat op jouw blog is te vinden, gesponsord is, dan weet je waar ik te vinden ben: in ieder geval niet op jouw blog.

Dit waren alweer 5 dingen waar ik me aan irriteer op het gebied van bloggen! Welke vind jij herkenbaar?

You May Also Like

6 Comments

 1. Alle 5 zo herkenbaar! En hoe vaak ik niet heb dat ik helemaal blij ben met foto's, blijken ze hartstikke wazig te zijn: huilen!
  X Emma

  ReplyDelete
 2. Oh, echt zo herkenbaar! De eerste vind ik zelf ook best naar. Daarom probeer ik zelf altijd een reactie te geven met wat meer inhoud. Ook de tweede is zo irritant. Ik heb dit dan ook zo vaak door dat ik gewoon helemaal opnieuw beginnen, balen! Je hebt echt weer een heel leuk artikel geschreven! Veel liefs, Xx

  ReplyDelete
 3. zo herkenbaar sommige dingen, die foto's zo wie zo :)

  ReplyDelete
 4. Super herkenbaar deze punten! Ik vind het ook vreselijk om met kleine letters een blog te moeten lezen. Ik heb al een bril maar voor zulk soort lettertjes moet ik echt een dichtbij zien bril hebben, hahaha! Ik erger me overigens ook super erg als bloggers teveel foto's van hun zelf plaatsen in elk artikel... nee, gewoon nee. Of lay outs die net niet passen op laptops zoals 13 inch" van Macbook, so annoying, dan klik ik ook meteen weg!
  liefs

  ReplyDelete
 5. Echt zo irritant en herkenbaar.. hahaah! Goed artikel

  ReplyDelete
 6. Vooral punt 2 is zo herkenbaar. Op de camera ziet de foto er dan mooi licht of zuiver uit, kijk ik op mijn laptop is hij als nog te donker of wazig.

  ReplyDelete