It's not about brand, it's about style

by - 2.1.15

wishlist

Don't judge me after reading the title of today's blog post. I wish I only had designer clothes in my closet. I love Chanel, Elie Saab, Versace, Zuhair Murad (and more), but I also love H&M and Zara. I am sure that if I had the money, I wouldn't even visit H&M. But because I buy my clothes there, I know that you can look fashionable in 'cheap' clothes as well. You really don't need much money to look nice. But let's be honest, it's one of the best feelings in the world to buy a designer item. Isn't it?
What is on your wishlist?

You May Also Like

6 Comments

 1. Stuk voor stuk prachtige items!<3

  ReplyDelete
 2. Wauw, wat een mooie items heb je gekozen! Heel erg leuk lijstje! Lies, X

  ReplyDelete
 3. Wat een prachtige stukken! Enkel hoeft het voor mij niet allemaal merk te zijn. Het is allemaal leuk, maar toch een beetje buiten mijn budget.

  ReplyDelete
 4. Ik hou van 1, 2 en 3. Wow, ik wou dat ik niet moest kijken naar wat ik uitgaf. Louboutins staan toch wel op mijn lijstje.... *huilt in een hoekje omdat ze weet dat ze dit niet kan betalen* liefs, Celien (p.s: ik wens je een fijn 2015 toe!)

  ReplyDelete
 5. Ik wil alles van je lijst! Ooit, ooit.. koop ik een Chanel tas, maar voor nu staan er alleen Isabel Marant sneakers op mijn wishlist xo

  ReplyDelete