Fendi ID pendant


Eindelijk kan ik 'm van mijn lijstje afstrepen. Een paar maanden geleden las ik dit artikel van Esmee en sinds dat moment was ik verliefd. De Fendi pendant stond al sinds mei op mijn wishlist en vorige week kon ik de pendant eindelijk afstrepen. Wat voelde dát fijn zeg. Ik kocht de Fendi pendant bij De Bijenkorf. Volgens mij is dat ook de enige plek waar je ze kunt kopen. Een tijd geleden ging ik langs de Fendi counter in De Bijenkorf en toen waren alle letters nog op voorraad. Toen ik vorige week weer ging, was de helft al weg. Ik ben onwijs blij dat ik op tijd ben, want de pendants worden niet meer gemaakt! Dus als je er nog één wilt, zou ik even van tevoren bellen of de letter die jij wilt nog op voorraad is. Oh, voor de mensen die zich afvragen waarom ik de H heb: ik heb genoeg kettinkjes met de letter K, dus ik koos ervoor om de eerste letter van mijn moeders naam te kopen. De K was overigens nog wel in voorraad ;-)

I am so happy with my new Fendi ID pendant. I crossed the pendant off my wishlist last week and it felt so good. Now there are only five items on my wishlist. Things I really really want or need.
I bought the Fendi ID pendant at De Bijenkorf in Amsterdam, a Dutch department store. I think De Bijenkorf in Amsterdam is the only place where you can purchase the pendant.
For the curious people: I chose the letter H, because it's the first letter of my mother's name. K was also available, but I have more than enough necklaces with the letter K. I wanted something else, so that's basically the reason why I have the H ;-)