Fendi ID pendant

by - 1/08/2015


Eindelijk kan ik 'm van mijn lijstje afstrepen. Een paar maanden geleden las ik dit artikel van Esmee en sinds dat moment was ik verliefd. De Fendi pendant stond al sinds mei op mijn wishlist en vorige week kon ik de pendant eindelijk afstrepen. Wat voelde dát fijn zeg. Ik kocht de Fendi pendant bij De Bijenkorf. Volgens mij is dat ook de enige plek waar je ze kunt kopen. Een tijd geleden ging ik langs de Fendi counter in De Bijenkorf en toen waren alle letters nog op voorraad. Toen ik vorige week weer ging, was de helft al weg. Ik ben onwijs blij dat ik op tijd ben, want de pendants worden niet meer gemaakt! Dus als je er nog één wilt, zou ik even van tevoren bellen of de letter die jij wilt nog op voorraad is. Oh, voor de mensen die zich afvragen waarom ik de H heb: ik heb genoeg kettinkjes met de letter K, dus ik koos ervoor om de eerste letter van mijn moeders naam te kopen. De K was overigens nog wel in voorraad ;-)

I am so happy with my new Fendi ID pendant. I crossed the pendant off my wishlist last week and it felt so good. Now there are only five items on my wishlist. Things I really really want or need.
I bought the Fendi ID pendant at De Bijenkorf in Amsterdam, a Dutch department store. I think De Bijenkorf in Amsterdam is the only place where you can purchase the pendant.
For the curious people: I chose the letter H, because it's the first letter of my mother's name. K was also available, but I have more than enough necklaces with the letter K. I wanted something else, so that's basically the reason why I have the H ;-)

You May Also Like

9 Comments

 1. Oh, inderdaad heel mooi! Fijn dat je hem toch nog hebt kunnen scoren. :) Liefs

  ReplyDelete
 2. Oeh, die is erg gaaf! Lijkt me erg mooi staan bij allerlei soorten outfits! :)

  ReplyDelete
 3. Wat een prachtige ketting! Heel tof dat je 'm nog hebt kunnen scoren :)
  X Emma

  ReplyDelete
 4. Oh wat een mooie ketting! Heel leuk dat je nog op tijd was! Liefs, X

  ReplyDelete
 5. Ik kende deze ketting nog niet, maar ik vind 'm echt prachtig!

  ReplyDelete
 6. Ik vind ze zo mooi ! Weet je of ze bij elke Bijenkorf de Fendi verkopen ?

  X Inge

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zover ik weet is Fendi alleen te vinden in de Bijenkorf in Amsterdam!

   Delete
 7. Hoi!

  Ik zag deze verouderde post voorbij komen en ben opzoek naar deze ketting. Ik kan hem nergens meer vinden, zou jij misschien weten waar hij nog te koop is?

  groetjes,

  Yvette

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Yvette! De Fendi id pendants zijn helaas niet meer verkrijgbaar in de winkel, ze worden namelijk niet meer gemaakt. Je kunt zoeken op Depop, Polyvore.com en misschien dat yoox.com ze nog wel heeft. Succes! X

   Delete