5 herkenbare dingen bij meisjes/vrouwen

De rubrieken houden maar niet op! Vanaf nu plaats ik elke maand '10 herkenbare dingen bij meisjes'. Dit artikel houdt in dat. Genoeg gepraat Karin. De titel zegt in principe al genoeg, toch? Ik zou zeggen, lees snel verder om de rest van het artikel te lezen!

1. We zeggen weleens precíes het tegenovergestelde van wat we eigenlijk denken..
En dit kan niet altijd van pas komen. 'Wauw, die trui staat je zó goed!' roepen naar een meisje uit je klas, terwijl je diep van binnen de neiging hebt om haar shirt te verscheuren.
2. Heb je ein-de-lijk eens genoeg de tijd om je klaar te maken, doe je alsnog alles op het laatste moment.
Oké, het komt best vaak voor bij mij dat school wat later begint. Ik heb dan alle tijd om me klaar te maken, dus die tijd benut ik dan ook. Hoe? Op m'n bed liggen, niks doen, 985139 outfits passen, niks doen..
Het laatste halfuur heb ik dan de stress van mijn leven.

3. Geen gesprek beginnen op Whatsapp, omdat je niet goed bent in het gaande houden van een gesprek.
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als er iets is op aarde waar ik niet goed in ben -samen met zingen, squashen en voetballen - dan is het wel een gesprek gaande houden op Whatsapp. De oplossing hiervoor? Gewoon wachten totdat de ander je een berichtje stuurt! Zo voorkom je awkward gesprekjes en hoef jij je hier niet schuldig over te voelen.

4. Er een hekel aan hebben als iemand in je omgeving begint over hoe goed ze de laatste tijd wel niet bezig is met sporten/gezond zijn.
Want hóe vervelend is het als een vriendin begint over het onderwerp 'gezond zijn'? Ik word er in ieder geval gek van. Als je wilt afvallen, dan doe je dat lekker, maar niet de hele wereld wil weten wat jij allemaal voor gezonde snacks op een dag eet en hoe vaak je in de sportschool te vinden bent. Ik herhaal: niemand wil dit weten.

5. Een trui van €100 belachelijk duur vinden.
Maar spontaan van mening verandert als je ziet dat de oorspronkelijke prijs rond de €300 is.
Het voelt goed om een slimme aankoop te doen. Een kledingstuk dat is afgeprijsd? Kom op, daar zeggen we toch geen nee tegen?

Dit waren alweer vijf herkenbare dingen bij meisjes/ vrouwen. Wat vond jij erg herkenbaar?