10 tekenen dat je een shopaholic bent

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik denk dat ik mezelf wel een shopaholic kan noemen. Waar een sale bord te vinden is, ben ik ook te vinden. Als er gratis verzending is op een webshop, ben ik de eerste persoon die gebruikt heeft gemaakt van de actie. Ik weet het creditcardnummer van mijn moeder uit mijn hoofd en zo kan ik nog wel even doorgaan. Lees snel de rest van het artikel om erachter te komen of jij jezelf vanaf nu ook een echte shopaholic kan noemen!
Als er staat 'gratis verzending', twijfel jij er geen seconde aan om acuut een aankoop te doen. ''Ik heb mooi €6,95 bespaard, ik bestel gelijk nog iets.''

Je weet je creditcardnummer uit je hoofd. Óók als iemand je om 4 uur 's nachts wakker maakt.

Medewerkers van een kledingzaak begroeten je met je voornaam. Want ja, je spendeert je tijd vaker in winkels dan in je eigen huis. Oh, je bent er wél te vinden als je weet dat er die dag een pakketje wordt bezorgd.

Januari is je lievelingsmaand. Waarom? De maand van de sale, dûh.

Er liggen zóveel bonnetjes op je kamer, dat je je hele muur kan bedekken.

Als iemand om je nummer vraagt, heb je soms de neiging om je IBAN-nummer te geven. Je houdt je gelukkig net in..

Elke avond voor het slapengaan, check jij je favo webshops nog even. Het loopt uit de hand, want je hebt weer een aankoop gedaan. Ach ja, je gaat wel met een goed gevoel slapen.

Je vindt het fijn om in je eentje de stad in te gaan. Je hebt niemands mening nodig, je redt jezelf wel. En oh, niemand kan tegen je zeggen dat je die ene trui van €100 niet moet kopen..

Voor de inhoud van jouw kledingkast zou iedereen wel een moord doen. Of twee. Of vijf.

Als iemand roept dat je bent verslaafd aan shoppen, tien keer zo hard terugroepen: I like my money right where I can see it. Hanging in my closet.

Ben jij een shopaholic?