Tuesday inspo

by - 11.11.14

Tijd voor een inspiratie artikel! Ik kan uren kijken naar mooie, rustige foto'.s Vroeger was ik meer van de meisjesachtige foto's, maar daar is nu zeker verandering in gekomen. Ik ben het een beetje zat. Ik vond de Instagram feeds van al die Duitse meisjes vroeger altijd erg mooi. Het valt me op dat ik nu veel Australische vrouwen volg, Amerikaanse make-up guru's en prachtige bloggers uit de VAE. Ik merk gewoon dat ik die bloggers/Youtubers van vroeger helemaal zat ben geworden. Bethany Mota is niks meer voor mij. Hoe zit het met jou? Waar houd jij meer van? Meisjesachtige foto's, of simpele, lichte foto's, zoals de foto's in de collage die je hierboven ziet?
In het volgende artikel ga ik jullie wat vertellen over mijn blog schema. Welke artikel jullie kunnen verwachten op welke dagen, etc. In het volgende artikel lees je hier meer over!
Geniet van je dag! XO

I thought it was time for some inspiration. I don't remember the last time I did an inspo article. I love minimalism photos. I used to like girly, pink pictures, but that's history now. I unfollowed many people on Instagram, simply because I don't like their photos anymore. I am totally into the American make-up gurus, Australian women and bloggers from UAE. How about you? Do you love photos like the ones in the collage which you can see above, or do you prefer girly pics?

You May Also Like

8 Comments

 1. Haaa dat eerste plaatje, ik zie mijzelf echt niet zo lopen :P mooie inspiratie !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ik ook niet hoor! Vind ze overigens wel heel tof :)

   Delete
 2. Ik vind de foto's die je gebruikt in de collage heel mooi!
  Fijne inspiratie post :)

  Liefs,
  Anouk

  ReplyDelete
 3. Wahhh dit is allemaal zo perfect <3 <3

  ReplyDelete
 4. Minimalisme blijft gewoon top, leuke keuzes!
  xo

  ReplyDelete
 5. Om heel eerlijk te zijn hou ik van alles. Hoewel het minimalistische/grunge/indie (niet allemaal in een foto, allemaal apart) feel spreekt me het meeste aan. Je tuesday inspo: I feel ya. Wit, zwart, grijs is mijn kleurenschema voor een jaar lang. "Isabel, draag je nou alweer zwart?" "ja...."
  x I

  BLOG: http://www.isabeldot.blogspot.com/

  ReplyDelete