Rituals Yogi Flow shower gel

Ik schrijf niet vaak een review, maar als ik het doe, dan ben ik óf onwijs tevreden over het product of juist helemaal niet. Vandaag deel ik graag mijn mening over de Rituals shower gel. Lees je verder?
 Ik ben - nadat ik de gel had gekocht - even op de site van Rituals gaan kijken om erachter te komen wat zij over de doucheschuim schrijven. Dit is wat ik vond:

In contact met water verandert deze gel in rijkverzorgend schuim.
Combineert de eeuwenoude Ayurvedische ingrediënten verzachtende Zoete Amandelolie & Indiase Roos.
Gebruik na het douchen met Yogi Flow doucheschuim Honey Touch bodycream of Shanti Chakra bodyoil om dezelfde geurervaring te beleven.

Ik moet heel eerlijk zijn: ik weet niet waar ik moet beginnen. Zodra ik klaar ben met het schrijven van dit artikel, gooi ik mijn Victoria's Secret producten in de prullenbak en ga ik naar de stad om de hele lijn van Rituals aan te schaffen. Woorden kunnen niet beschrijven hoe fijn ik dit product vind. De geur ruikt in eerste instantie naar lekkere rozenblaadjes. De geur van rozen vind ik meestal , 'goedkoop', als je snapt wat ik bedoel. Bij dit schuim vind ik het heerlijk. De geur van zoete amandelolie maakt het helemaal af. Ik ruik de hele tijd aan mijn handen, zó lekker!
Ik ging samen met mijn vriendin Emilie langs de Rituals, want ik had dus een nieuwe doucheschuim nodig (die van Dove stinkt heel erg). Ik kon niet kiezen: fris, sterk of zoet? Mijn vriendin raadde mij een zoete geur aan, maar omdat al mijn Victoria's Secret luchtjes en andere producten al zoet waren, twijfelde ik. Uiteindelijk ben ik voor Yogi Flow gegaan en ik heb hier absoluut geen spijt van. Jeetje, wat ben ik blij met dit product!
In contact met water verandert deze gel in rijkverzorgend schuim.

Aldus de site van Rituals. Zodra de gel in aanraking met water komt, verandert het in een heerlijke schuim. Let wel goed op: 'spuit' niet teveel! Er komt in één keer al best veel uit! Je hebt ook helemaal niet veel nodig.

Mijn uiteindelijke mening over dit product?
Ik dacht eerst dat het gewoon een gel was. Toen ik erachter kwam dat het verandert in schuim, werd ik verrast (positief). Mijn voorkeur gaat eerder uit naar schuim. Ik vind de geur perfect, vooral in de herfst/winter. Ik kan niet wachten om mijn lichaam weer te wassen met deze heerlijke Rituals schuim. Binnenkort ga ik maar eens naar de Rituals voor de andere producten van deze lijn! Ik heb al een shampoo die ik momenteel gebruik en tot nu toe bevalt hij me zeker!
Je vindt het product hier.

Gebruik jij iets van Rituals?