5 dingen die fashion bloggers te horen krijgen

Op school wordt er vaak iets gezegd op mijn blog. Mede door mijn vriendinnen  Vroeger schaamde ik me er een beetje voor, maar nu vind ik het wel leuk. Ik bedoel, waarom zou ik me er voor moeten schamen?  De een werkt bij de Albert Heijn, de ander in de horeca en ik heb een blog.
Vriendinnen maken vaak grapjes over mijn blog, schrijven mijn blognaam op een papiertje en hangen dat op school, zeggen tegen docenten dat ik een blogger ben, etc. Maar er zijn wel een aantal dingen die wij, (fashion) bloggers, wel een keertje te horen hebben gekregen.

Hey Karin, kijk hoe mooi de lucht is! Moet je geen foto maken?
Bedankt voor het melden, maar ik weet zelf wel prima wanneer ik een foto wil maken ;-)

Heb je weer eens kleding aan die je gratis hebt gekregen?
Yep, ik heb inmiddels veel kleren die ik krijg van verschillende bedrijven, dus ik draag de laatste tijd vaak gesponsorde kleren. Don't judge me.

Heb je nou twee paar dezelfde laarsjes in verschillende kleuren?
Ten eerste, ze zijn niet hetzelfde en ten tweede, het ene paar heb ik gekregen en het andere paar heb ik zelf gekocht. Wij bloggers willen gewoon altijd alles hebben. Als ik leuke schoenen zie, wil ik álle kleuren hebben.

Wat doe je nog meer, naast je blog?
Uh, pardon? Ik blog, en naast mijn blog, ben ik een blogger. Ik doe verder helemaal niks. Zeg, hoeveel tijd denk jij dat ik investeer in het bloggen? Ik ben toevallig wel elke dag zo'n 2 à 3 uurtjes bezig.

Zit je nou wéér op Instagram?
Ja, en ik weet niet waarom jij daar problemen mee hebt. Als blogger zijnde wil ik van alles op de hoogte zijn. Instagram is tenslotte een bekende app, iedereen is er actief op. Genoeg redenen waarom ik er vaak op zit, toch?

Wat krijg jij vaak te horen als blogger zijnde?