21 dingen die je kunt doen in de herfst

Het regent buiten. Een belangrijke reden om binnen te zitten. Tijdens de herfst, regent het maar al te vaak. Vaak zit ik gewoon binnen als het vies weer is buiten. Maar geloof me, er zijn genoeg dingen die je kunt doen als het weer niet goed is! Lees snel verder voor 21 dingen die je kunt doen in de herfst!


 1. Dutch Design week bezoeken, 18-26 oktober. Voor meer info: klik hier
 2. Stel een fotoboek samen. Ga lekker aan de slag en versier het hele boek met leuke figuurtjes, teksten, randen om de foto's heen, etc.
 3. DIY erop los! Zoek op Weheartit naar leuke DIY's en ga aan de slag! Je vindt binnenkort een aantal DIY's op mijn blog.
 4. Verander je kamer. Nieuw seizoen, nieuwe kamer! Je hoeft niet gelijk Ikea te bezoeken, om daar vervolgens nieuw meubilair te gaan kopen, maar verander wat kleine dingetjes in je kamer. Wissel van foto(lijstjes)'s, plaats kerstlichtjes rondom je bed, ga opzoek naar mooie blaadjes en doe daar iets leuks mee. Kortom: genoeg te verzinnen!
 5. Doe iets leuks met je vriendinnen. Gezellig een middagje bij iemand thuis bijkletsen met z'n allen, onder het genot van chocolademelk en lekker hapjes.
 6. Ga gezellig met je moeder/vriendin/tante/buurvrouw naar de sauna. Ons lichaam mag ook wel eens worden verwend, toch? ;-)
 7. Experimenteer met make-up. Zoek op YouTube naar (heftige) ooglooks en doe eens gek! Zolang je maar make-up remover in de buurt hebt liggen, kan er niks misgaan!
 8. Ga eropuit! Plan een weekendje weg met iemand. Boek een hotel  in Antwerpen of Düsseldorf. Zoek in ieder geval wel een leuke stad uit en een hotel met veel faciliteiten. Zo heb je toch nog wat te doen als het weer niet mee zit.
 9. Verras je moeder. Het gaat nu niet per sé om een cadeau, maar een ontbijtje maakt haar vast heel blij. Het hoeft toch niet alleen op moederdag te gebeuren? Laat zien dat je van haar houdt!
 10. Doe iets leuks met je zus(je) (als je er één hebt natuurlijk ;-)). Je zus is de jin en jij bent de yang. Jullie begrijpen elkaar altijd en houden ontieglijk veel van elkaar. Genoeg redenen om tijd met elkaar te spenderen!
 11. Geocachen! Voor meer info: check Mascha's artikel voor een complete uitleg en ervaring.
 12. Stel outfits samen. Leg je kleren op bed en ga los. Creeër leuke combinaties en ga eens out of the box! Maak natuurlijk ook een fotootje van de outfit die je hebt samengesteld.
 13. Spendeer een dag in de keuken. En dan bedoel ik niet dat je de hele koelkast leeg moet gaan eten natuurlijk ;-) Bak een lekkere appel kruimeltaart of pepernoten!
 14. Ga een dagje winkelen in een andere stad. Er zijn genoeg overdekte winkelcentrums. Amstelveen bijvoorbeeld! Kun je gelijk pauzeren tussen het winkelen door, door een bezoekje aan de Starbucks te brengen die daar te vinden is.
 15. Ga een avondje uiteten met een vriendin. Wat is er nou leuker dan je tijd spenderen met mensen waar je van houdt? Kleed je mooi aan en ga ergens dineren! Klets gezellig bij met je vriendin.
 16. Houd een spelletjes middag/avond met familie en/of vrienden. Zorg dat iedereen een leuk spel meeneemt, zodat jullie genoeg te doen hebben.
 17. Pak oude tijdschriften en stel een moodboard samen. Plak het op een canvasdoek (goedkope vind je bij de Action) en hang het op!
 18. Organiseer een 'kleding ruil middag' met vriendinnen. Iedereen  moet kleren meenemen die ze niet meer draagt. Doe dit bij iemand thuis en zorg ook gelijk voor lekkere hapjes!
 19. Bezoek de bibliotheek in Amsterdam vlakbij het station. Wie zegt dat de bieb saai is? Tenslotte kun je er ook genieten van een prachtig uitzicht over heel Amsterdam op de bovenste verdieping.
 20. Bezoek de klimwand! Klik hier voor meer info.
 21. Ga uit eten. Er is wel een regel: probeer elke gang in een ander restaurant!
Weet jij nog iets leuks te doen deze herfst?