Vogue Fashion's Night Out 2014

Gisteravond om 18:00 uur was het weer zover, de derde editie alweer van VFNO! Er stonden veel activiteiten op de planning. Zo kon je op de foto, een gesigneerde tas van Supertrash krijgen en nog veel meer. Er waren ook shows in de Bijenkorf. Persoonlijk vond ik de drukte nog best meevallen als ik 't vergelijk met afgelopen jaar. Naast de Bijenkorf kon je ook naar de PC. Hier waren ook veel dingen die je kon bezoeken. Zo lieten verschillende merken hun nieuwe collecties zien en kon je Olcay Gulsen ontmoeten in haar eigen winkel. Het was een geslaagde avond!
Ik weet nog dat ik afgelopen jaar ook aanwezig was bij VFNO. Mijn camera was toen stuk, dus moest ik alle foto's met mijn iPhone (4) maken. Ik baalde er zó erg van! Ik weet nog precies hoe het vorig jaar ging, de tijd vliegt!
We hadden trouwens weer enorm veel geluk met het weer, net als vorig jaar. Het was lekker warm en de zon scheen volop. VFNO, see you next year!
Nou meiden, ik ga me snel omkleden, aangezien ik straks naar school moet, ciao! XO

Hi girls! I went to Amsterdam yesterday because of Vogue Fashion's Night Out! There were many things to do and De Bijenkorf (Dutch department store) was crowded. Everyone looked stunning. It was so nice to be present!
I remember VFNO last year, when my camera was broken. I had to take pictures with my iPhone 4. You can find that post here. I enjoyed so much this year, that I forgot to take pictures, haha! And I took more pictures with my iPhone than with my camera.. ;-)
You miss something when you lose it, right?
VFNO, see you next time! XO