De leukste plekken in.. Barcelona

Een nieuw rubriek op donnermoiplusfashion! Vanaf nu plaats ik elke maand een artikel waarin ik leuke adresjes met jullie deel. In dit artikel behandel ik de mooie stad Barcelona.
Deze vakantie ging ik naar Barcelona en ik heb het erg leuk gehad. Speciaal voor jullie ben ik op zoek gegaan naar leuke adresjes. Niet de standaard hotspots als Park Guell en Mercat de la Boqueria, maar plekken die iets minder bekend zijn! Lees snel verder voor het eerste deel 'De leukste plekken in..'

1. Een prachtig plein in Barcelona is Placa Reial. Rondom dit plein vind je allerlei winkelstraten. Ook vind je er een Spaanse Bijenkorf, genaamd El Corte Inglés. Op de negende verdieping is er een restaurant. Hier kun je genieten van een prachtig uitzicht over heel Barcelona. Ik heb speciaal voor jullie een panorama gemaakt zodat jullie weten hoe het er uitziet.
2. Hop on, Hop off
Als echte toerist is de toeristenbus erg handig. De bus rijdt langs alle bekende plekken van Barcelona. Als ik me niet vergis betaal je €29 voor een ritje, maar dan heb je wel gelijk heel Barcelona gezien! Dit hebben wij overgeslagen, aangezien we met de auto waren.

3. Tibidabo is een heuvel net buiten de stadsgrenzen van Barcelona. Als je op deze heuvel staat, heb je een prachtig uitzicht over heel Barcelona. Zeker een bezoekje waard!

4. Barri Gòtic is een hele leuke wijk in Barcelona. Je vindt er restaurantjes, boetiekjes en meer. Deze wijk ligt vlabij Las Ramblas. Een echte aanrader vind ik zelf!
5. De laatste tip alweer: de altijd gezellige wijk Gràcia. Deze wijk is veel minder bekend onder de toeristen. Bij het bezoeken van deze wijk kom je erachter hoe Barcelona écht is, doordat er nauwelijks toeristen zijn. Er bevinden zich in deze wijk veel leuke restaurantjes die minder prijzig zijn. Ons hotel bevindt zich in deze wijk en hier waren we achter heel blij mee. De wijk is super gezellig en de mensen zijn heel gastvrij!

Nou, dit waren vijf tips die ik graag met jullie wilde delen. Ik ben dus van plan elke maand zo'n artikel te plaatsen op mijn blog, mits het jullie bevalt natuurlijk. Laat me dus vooral weten wat jij van dit idee vindt en van welke stad jij de volgende keer wat tips zou willen!