AFW: Vibrant Pakistan show & streetstyle

Toen ik een email ontving van het PR bureau waar ik ben ingeschreven, moest ik even twee keer knipperen met mijn ogen. Ik kon het niet geloven. Ik had twee kaartjes gekregen voor Amsterdam Fashion Week! Ik was zó blij en tegelijkertijd ook erg trots. Het was altijd al mijn droom geweest om aanwezig te zijn bij één van de shows en die droom kwam best wel onverwachts uit. Klik snel op lees meer voor meer foto's van de show én outfits van mensen waarvan ik vond dat ze er geweldig uitzagen!
 De show waar ik voor was uitgenodigd was Vibrant Pakistan. Ik ging gelijk opzoeken wat voor kleren het waren, zodat ik in ieder geval wist wat ik moest verwachten. Ik vond het er hartstikke leuk uitzien allemaal. Lekker vrolijk en veel kleurtjes. Hou ik van!
Helaas zijn mijn foto's niet goed gelukt, maar het PR bureau is zo lief geweest om foto's te mailen! De volgende foto's zijn dus niet door mij gemaakt.
Omdat we nog tijd over hadden, besloot ik foto's te maken van mensen die er naar mijn mening ontzettend leuk uitzagen. Ik moet eerlijk zeggen dat iedereen er wel modieus uitzag, maar de outfits van de mensen waar ik een foto van heb gemaakt, zijn absoluut mijn favoriet!
Ik vond het een geweldige show. De kleren waren prachtig. Wat ik vooral leuk vond? De meeste kleren waren gewoon draagbaar!
Om 20:15 uur werden we met een mooie Mercedes naar de locatie gebracht. 21:00 uur ging de zaal open en 21:40 uur begon de show. De kleren waren zo kleurrijk!

Ik vond het erg leuk dat ik er bij mocht zijn en wil hierbij ook het PR bureau, Mercedes Benz en Amsterdam Fashion Week zelf heel erg bedanken voor alles! Het was een top avond en alles was erg goed geoorganiseerd!