Detox thee: mijn ervaringen

by - 6/11/2014

Gezond eten, elke ochtend hardlopen, drie keer in de week sporten. Overal vind je tegenwoordig mensen om je heen die gezond bezig zijn. Op Instagram bestaan veel feeds uit fotootjes van groente, detox water en groene smoothies. Na al die foto's en artikelen weet ik inmiddels wel hoe je gezonde smoothies kunt maken.
Ik ken genoeg Instagram account die zogenaamde thee verkopen die je dunner maakt. Twee keer per dag drinken en je ziet na twee weken resultaat! Ik zocht op internet naar Nederlandse reviews op blogs, maar het leverde niet veel resultaten op. Als ik dit Google, dan ben ik vast niet de enige. Dit is absoluut geen advertorial/ samenwerking. In dit artikel deel ik mijn mening en ervaring met detox thee.

De detox thee die ik afgelopen twee weken gebruikte, zie je op de foto. Ik kocht de thee op Schiphol in een internationale supermarkt. Het doosje bevat 17 zakjes en kostte €3,99. Op Schiphol is alles duurder, want in de winkel kost een doosje ongeveer €3,-
Toen ik de verpakking van de thee opendeed, rook ik de sterke geur van kruiden. Je moet er echt van houden, ik vond het heerlijk! De thee bevat onder andere de volgende ingrediënten: kliswortel, zoethout, gember en paardenbloem.

Drink geregeld een kop Detox om uzelf te reinigen. Detox is ook een zeer goede aanvulling op een dieet of vastenperiode.

Als je wilt afvallen is het dus de bedoeling dat je sport en gezond eet. Deze thee is een aanvulling. Het helpt je dus niet met afvallen als je alleen de thee drinkt en verder ongezond eet!
Ik drink de thee twee keer per dag. Na mijn ontbijt (met mijn vitamine pillen) en na het avondeten. In de avond drink ik de thee soms met een bord fruit. Een heerlijke combinatie! Leuk detail: elke thee heeft een leuke 'quote'.
Aan het begin moest ik wel een beetje wennen aan de smaak, die was namelijk erg sterk en aanwezig.
Nu drink in met gemak een beker (250 ml) op. Ik vind het zó lekker!
Ik ben helemaal niet afgevallen, omdat ik niet heb gesport in de tussentijd. Het was ook absoluut niet mijn bedoeling om gewicht te verliezen, puur omdat ik tevreden ben met mijn lichaam. Ik voelde wel dat ik na het drinken van mijn thee minder honger had.

Mijn uiteindelijke mening? Ik ben erg blij met deze thee en wil voorlopig ook niet stoppen. Naast dat ik het erg lekker vind, merk ik ook dat mijn lichaam nu anders reageert op bepaald voedsel. Ik had altijd het gevoel dat ik vol zat na het drinken van mijn thee. Dit zorgt er natuurlijk voor dat je minder gaat eten. Wel is het belangrijk om genoeg water te drinken!

Benieuwd naar Detox thee? Je vindt meer info door op deze link te klikken. Nogmaals, dit is geen samenwerking!

You May Also Like

11 Comments

 1. hmm goed artikel! detox thee heb ik nog nooit geprobeerd ik drink wel zo'n twee liter water op een dag! liefs x

  ReplyDelete
 2. Wow, 2 liter! Kon ik dat maar!

  ReplyDelete
 3. Ik heb nog nooit geprobeerd, maar klinkt goed.

  ReplyDelete
 4. Ik wil het ook graag uitproberen! Wel fijn dat het je zo goed is bevallen :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 5. Leuk artikel, ga ik zeker eens proberen! Liefs, xx

  ReplyDelete
 6. Wauw wat grappig, ik ken het helemaal niet! Wat leuk wel dat alles een quote bevat haha. Ik sport heel veel en eet ook wel gezond dus ik zou deze thee niet drinken want ik wil niet afvallen haha, maar het klinkt wel lekker met al die kruiden erin hmmm.. Ik vind je blog heel leuk! Ik ga je volgen :) Liefs Emmy

  ReplyDelete
 7. lovely post!

  from helen at thelovecatsinc.com

  ps. you can win £250+ worth of beauty products on my blog right now, click here!

  ReplyDelete
 8. Deze thee heb ik ook thuis! Als ik me bijvoorbeeld niet lekker voel drink ik 'm wel eens. :) Leuke review zo, weer eens wat anders dan de nagellak of shampoo die je op andere blogs ziet. ;)
  xxRoos

  ReplyDelete
 9. Found your blog randomly and I’d like to say it’s fabulous! You have amazing photos & style! Everything is perfect!

  would you like to follow each other?
  will be happy to see you in my blog!

  www.dianacloudlet.com

  ReplyDelete
 10. Leuke blog! Toevallig tijdens het Googlen kwam ik je tegen. Niet om af te vallen, maar om me in het geheel beter te voelen ben ik een tijdje terug begonnen aan tastea detox thee. En ik moet zeggen dat ik echt blij verrast ben. Ik merk dat ik een stuk beter slaap en mij daardoor veel beter gedurende de dag voel. Kijk maar eens op www.tastea.eu, misschien interessant voor jou om aan het fan programma deel te nemen ofzo idonno. Ik ga in elk geval weer verder op je blog lezen haha :-).

  ReplyDelete