Detox thee: mijn ervaringen

Gezond eten, elke ochtend hardlopen, drie keer in de week sporten. Overal vind je tegenwoordig mensen om je heen die gezond bezig zijn. Op Instagram bestaan veel feeds uit fotootjes van groente, detox water en groene smoothies. Na al die foto's en artikelen weet ik inmiddels wel hoe je gezonde smoothies kunt maken.
Ik ken genoeg Instagram account die zogenaamde thee verkopen die je dunner maakt. Twee keer per dag drinken en je ziet na twee weken resultaat! Ik zocht op internet naar Nederlandse reviews op blogs, maar het leverde niet veel resultaten op. Als ik dit Google, dan ben ik vast niet de enige. Dit is absoluut geen advertorial/ samenwerking. In dit artikel deel ik mijn mening en ervaring met detox thee.
De detox thee die ik afgelopen twee weken gebruikte, zie je op de foto. Ik kocht de thee op Schiphol in een internationale supermarkt. Het doosje bevat 17 zakjes en kostte €3,99. Op Schiphol is alles duurder, want in de winkel kost een doosje ongeveer €3,-
Toen ik de verpakking van de thee opendeed, rook ik de sterke geur van kruiden. Je moet er echt van houden, ik vond het heerlijk! De thee bevat onder andere de volgende ingredi├źnten: kliswortel, zoethout, gember en paardenbloem.

Drink geregeld een kop Detox om uzelf te reinigen. Detox is ook een zeer goede aanvulling op een dieet of vastenperiode.

Als je wilt afvallen is het dus de bedoeling dat je sport en gezond eet. Deze thee is een aanvulling. Het helpt je dus niet met afvallen als je alleen de thee drinkt en verder ongezond eet!
Ik drink de thee twee keer per dag. Na mijn ontbijt (met mijn vitamine pillen) en na het avondeten. In de avond drink ik de thee soms met een bord fruit. Een heerlijke combinatie! Leuk detail: elke thee heeft een leuke 'quote'.
Aan het begin moest ik wel een beetje wennen aan de smaak, die was namelijk erg sterk en aanwezig.
Nu drink in met gemak een beker (250 ml) op. Ik vind het z├│ lekker!
Ik ben helemaal niet afgevallen, omdat ik niet heb gesport in de tussentijd. Het was ook absoluut niet mijn bedoeling om gewicht te verliezen, puur omdat ik tevreden ben met mijn lichaam. Ik voelde wel dat ik na het drinken van mijn thee minder honger had.

Mijn uiteindelijke mening? Ik ben erg blij met deze thee en wil voorlopig ook niet stoppen. Naast dat ik het erg lekker vind, merk ik ook dat mijn lichaam nu anders reageert op bepaald voedsel. Ik had altijd het gevoel dat ik vol zat na het drinken van mijn thee. Dit zorgt er natuurlijk voor dat je minder gaat eten. Wel is het belangrijk om genoeg water te drinken!

Benieuwd naar Detox thee? Je vindt meer info door op deze link te klikken. Nogmaals, dit is geen samenwerking!