TIP | Pull & Bear Utrecht

by - 3/02/2014


Vorige week donderdag stond een dagje Utrecht samen met mijn zus op de planning. Terwijl we in de stad liepen, zagen we meisjes met Pull and Bear tasjes lopen. ''Anna, sinds wanneer is hier een Pull & Bear gevestigd?'' Terwijl ik op zoek was naar leuke items in de Monki, googelde mijn zus de Pull & Bear winkel. 'Ja, er is hier een Pull & Bear!!'' Aangezien ik de collectie al had gezien in Brussel en Antwerpen, besloten we er niet gelijk als gekken heen te rennen. Even volhouden nog, die winkel komen we later wel te zien.
We zijn erg vaak in Utrecht te vinden en we kennen ook (bijna) alle winkelstraten uit ons hoofd. De Pull & Bear vinden we wel hoor! Al snel waren we er, wat is 'ie mooi! Terwijl mijn zus de winkel al van 100 meter afstand zag en vol enthousiasme er naar wees, was ik nog aan het zoeken. ''Daaaaar!!'' Voordat ik het wist stonden we er al recht tegenover. Misschien wordt het tijd dat ik mijn bril weer eens ga opdoen..

De winkel is erg mooi. Het interieur is helemaal naar mijn smaak ingericht en alles is overzichtelijk. Leuk detail: de lampen en kledingrekken. Ja, ik ben fan!

Ik wist niet dat er een Pull & Bear in Utrecht was gevestigd. Er zou wel een Pull & Bear in Utrecht komen, maar dat 'ie er al was? Ik had geen idee! Er was ook geen bijzondere opening (event met bloggers, etc.) Waren jullie wel al op de hoogte van dit nieuws? Laat 't me alsjeblieft weten! Ik ben erg benieuwd of ik nou achterloop met dit nieuwtje of niet ;-)

De Pull & Bear is gevestigd te Utrecht, Oudegracht 161

You May Also Like

12 Comments

 1. Utrecht is echt een super mooie & fijne stad! Zelf wist ook nog niet dat er een Pull & Bear gevestigd zat, zal inderdaad onlangs wel geopend zijn? Ik ben benieuwd. liefs. Svenja

  ReplyDelete
 2. Wow wat leuk dat die daar zit! Ik wist dat ook niet! Ik ga er snel is heen, super leuk haha!

  ReplyDelete
 3. Ziet er zeker uit als een mooi filiaal! Ik ben zelf nog nooit in Utrecht geweest maar het lijkt me een hele leuke stad!

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Utrecht is zeker een leuke stad! :)

   Delete
 4. Super leuk dat er nu ook eindelijk een Pull & Bear in Utrecht zit! Stiekem vind ik het ook een hele leuke winkel en ik ga er zeker snel eens naar kijken! Fijn dat hij in Utrecht zit, ik zit er op school en de stad is erg dichtbij :)
  liefs

  ReplyDelete
 5. Superchill! Ik kwam er donderdag achter dat er binnenkort eentje in Amsterdam kom (naast Forever 21 :D ) dus daar wacht ik nog even op ;)

  Xx Alex

  ReplyDelete
 6. Hij zit er ook nog niet zo lang, ik denk ongeveer een maandje! Het is een erg fijne winkel inderdaad :) x

  ReplyDelete
 7. Mooie winkel! Ik vind de pull & bear heel leuk :)

  ReplyDelete
 8. Ik vond de collectie afgelopen week niet zo leuk, maar de winkel is inderdaad super mooi ingericht! :)

  ReplyDelete