TIP | Pull & Bear Utrecht


Vorige week donderdag stond een dagje Utrecht samen met mijn zus op de planning. Terwijl we in de stad liepen, zagen we meisjes met Pull and Bear tasjes lopen. ''Anna, sinds wanneer is hier een Pull & Bear gevestigd?'' Terwijl ik op zoek was naar leuke items in de Monki, googelde mijn zus de Pull & Bear winkel. 'Ja, er is hier een Pull & Bear!!'' Aangezien ik de collectie al had gezien in Brussel en Antwerpen, besloten we er niet gelijk als gekken heen te rennen. Even volhouden nog, die winkel komen we later wel te zien.
We zijn erg vaak in Utrecht te vinden en we kennen ook (bijna) alle winkelstraten uit ons hoofd. De Pull & Bear vinden we wel hoor! Al snel waren we er, wat is 'ie mooi! Terwijl mijn zus de winkel al van 100 meter afstand zag en vol enthousiasme er naar wees, was ik nog aan het zoeken. ''Daaaaar!!'' Voordat ik het wist stonden we er al recht tegenover. Misschien wordt het tijd dat ik mijn bril weer eens ga opdoen..

De winkel is erg mooi. Het interieur is helemaal naar mijn smaak ingericht en alles is overzichtelijk. Leuk detail: de lampen en kledingrekken. Ja, ik ben fan!

Ik wist niet dat er een Pull & Bear in Utrecht was gevestigd. Er zou wel een Pull & Bear in Utrecht komen, maar dat 'ie er al was? Ik had geen idee! Er was ook geen bijzondere opening (event met bloggers, etc.) Waren jullie wel al op de hoogte van dit nieuws? Laat 't me alsjeblieft weten! Ik ben erg benieuwd of ik nou achterloop met dit nieuwtje of niet ;-)

De Pull & Bear is gevestigd te Utrecht, Oudegracht 161